fbpx

Erbjuder aktiviteter för ökad arbetsglädje och en hälsosam livsstil

Att medarbetarna mår bra och trivs på jobbet är ytterst viktigt hos oss på Teleservice. Därför erbjuder vi våra medarbetare en rad av olika aktiviteter och roligheter. Nu i sommar har vi till exempel sprungit Stafettmaran tillsammans och arrangerat vår årliga golftävling. Självklart har vi också haft vår traditionella familjedag där vi i år bjöd in till den populära Sommarteatern i Ystad.

Eftersom många i gänget gillar att hålla sig aktiva satsar vi också mycket på aktiviteter inom träning och sport, med fokus på gemenskap och att må bra. Till exempel bjuder vi en gång i veckan in till gemensam företagsträning på gym, vilket är väldigt uppskattat av många olika avdelningar på företaget. Tidigare har vi också gått crawlkurs, haft löpcoachning, kört spinning, testat på boxning och lärt oss yoga.

– Jag har faktiskt aldrig varit med om en arbetsplats som gör så mycket för sina anställda! Jag är själv en av dem som är med på det mesta som erbjuds. Det är kul att prova på olika aktiviteter som man kanske annars aldrig hade tagit sig tid till. Sen gillar jag gemenskapen det ger när medarbetare från alla våra olika avdelningar får möjlighet att ses och lära känna varandra bättre, säger Nathalie Bemerholt som jobbar på Teleservice marknadsavdelning.

Patrik Gustavsson är nyanställd på Teleservice IT-avdelning och uppskattar företagsträningen som är återkommande varje tisdag.

– Det jag uppskattar med företagsträningen är att det är för alla och det var också det som fick mig till att ta steget och hänga med på detta. Här kör man på helt efter sin egen förmåga och vi peppar varandra och har jäkligt kul ihop! För mig personligen har det varit ett bra sätt att komma i gång med träningen och det är jag väldigt tacksam för, berättar Patrik.

Tar in proffshjälp för att dra igång hälsoutmaning

För att uppmuntra ytterligare till rörelse och en aktiv livsstil så drar vi även i gång en hälsoutmaning för alla på företaget som kommer pågå under hela hösten. Här är det fokus på att lära sig mer om bra kost och att få in daglig motion i vardagen. Till vår hjälp har vi den populära hälsoprofilen Anna Sparre, som vi gör den här hälsoutmaningen tillsammans med.

– Detta gör vi för att vi tror på balans i livet, en hälsosam livsstil och att det genererar starka, friska och engagerade medarbetare. Vi gör det också för att öka sammanhållningen inom Teleservice och såklart för ha riktigt roligt på jobbet tillsammans, berättar Pernilla Månsson HR-chef på Teleservice.

Om man inte är sugen på träning då?

Ja då finns det såklart annat att anmäla sig till. Vi gillar nämligen också att ses för en torsdagspub eller att grilla tillsammans på lunchen. En gång om året tar vi med hela familjen på Teleservice Familjedag där det bjuds på aktivitet och mat för alla medarbetare och deras familjemedlemmar.
Utöver detta har alla avdelningar egna aktiviteter med teambuilding och kickoffer där medarbetarna roar sig med allt från att köra go-cart, till att gå en matlagningskurs eller spela äventyrsgolf. Året brukar vi avsluta med en stor härlig julfest tillsammans!