fbpx

Claes Anderssons bok om Teleservice

50 år av teknik, entreprenörskap och mycket magkänsla

Som en del i vårt 50-årsfirande har vår grundare och ägare Claes Andersson skrivit en bok om Teleservice. I boken tar Claes med oss på resan från företagets början, fram till dagens framgångsrika verksamhet.

Vill att historien ska fortsätta prägla Teleservice framåt
När han startade Teleservice kunde han inte ens drömma om att det skulle utveckla sig till vad det är idag, med 160 medarbetare och en omsättning på 250 miljoner.

Mina barn som idag leder Teleservice har i flera år sagt åt mig att skriva ner Teleservice historia. De tycker det känns viktigt att ha med sig historien och låta den prägla Teleservice även framåt, säger Claes Andersson.

Mycket jobb med att minnas tillbaka
Bokskrivandet påbörjades för ungefär ett år sedan och har inneburit mycket bläddrande bland sparade tidningsurklipp, annonser, intervjuer och bilder för att minnas tillbaka till allt som hänt under åren. Resultatet har blivit en bok fylld av insikter, lärdomar och inspirerande historier. Men också om magkänsla, beslutsamhet och outtröttligt arbete. Och så får man såklart sig en lektion i utvecklingen av teknologi också.

– Det har faktiskt varit riktigt roligt att få skriva den här boken. Jag hoppas att den ska ge läsarna en bra inblick i Teleservice historia och den snabba teknikutvecklingen som skett under dessa 50 år, avslutar Claes.

Boken finns i Teleservice butiker
Skulle du vilja läsa boken? Välkommen in till våra butiker i Sjöbo och Ystad, där du kan köpa boken. Alla intäkter från boken går oavkortat till vår insamling för SOS barnbyars arbete i Ukraina.