fbpx

Vill du också ha roligt på jobbet?

apr 9, 2019

Teleservice fortsätter att växa så det knakar. För 45 år sedan var vi ett enmansföretag som reparerade TV-apparater, idag är vi ett expansivt IT-företag med över 140 anställda – och fler ska vi bli!

Jobba på ett företag i ständig utveckling
Våra affärsområden IT, Bredband, Fiberutbyggnad och Radiokom implementerar dagligen ny teknik till privat- och företagskunder. Vi erbjuder våra anställda en arbetsplats som motsvarar våra egna värderingar. Detta tror vi är en av anledningarna till att vi har nöjda medarbetare och låg personalomsättning. För att vi ska kunna fortsätta växa framgångsrikt söker vi nu fler kollegor som vill växa och utvecklas med oss.

Tagit fram lösningar efter våra kunders behov sedan 1973
Teleservice startade i Sjöbo 1973 och har sedan dess varit ett familjeföretag som har fokus på ständig utveckling och exemplarisk service. Som företag gillar vi att göra det enkelt för våra kunder. Vi är stolta över våra medarbetare och tar fullt ansvar för allt vi levererar. För oss är det viktigt att det ska vara kul att gå till jobbet och extra kul blir det när vi är pigga och glada! Det tror vi nämligen smittar av sig – både på kollegor och kunder.

Vi har kul efter jobbet också
Visst är det kul att jobba, men det är faktiskt inte det enda vi gör på Teleservice. Vi har gemensamma aktiviteter som innebandy, afterworks på kontoret, löpning, spinning, hälsotävlingar och liknande. Någon gång om året får även icke anställda lov att vara med på ett hörn – till exempel på vår familjedag och vår julfest med respektive. Allt detta gör vi för att öka sammanhållningen och för att du ska känna att det är riktigt, riktigt roligt att gå till jobbet!

Vill du också jobba med oss?
Just nu söker vi IT-konsulter, installatörer, anläggare, projektledare, fiberblåsare och systemutvecklare.
Klicka här för att se alla våra lediga tjänster!

Senaste nytt

Jag älskar att överträffa kundens förväntningar!

Jag älskar att överträffa kundens förväntningar!

Filip Svensson jobbar som servicetekniker på Teleservice. Hans huvuduppgift är att åka ut till våra bredbandskunder som gjort en felanmälan, men för Filip handlar hans jobb om mycket mer. Han brinner för att ta hand om våra kunder och att se till så de känner sig...

Insamling för Ukraina

Insamling för Ukraina

Det som händer i Ukraina är helt ofattbart och drabbar civilbefolkningen mycket hårt. Teleservice har startat intern insamling för UkrainaUnder mars månad har vi på Teleservice en intern insamling hos UNHCR för att stödja det humanitära arbetet i det krigsdrabbade...