Vill du jobba på vår utvecklingsavdelning?

oktober 25, 2018

Är du driven, engagerad och älskar att utvecklas? Vill du ha betydelsefulla och varierande arbetsuppgifter och mycket eget ansvar? Uppskattar du att ha kul på jobbet? Vill du ha kul även efter jobbet? Vill du ha en arbetsgivare som verkligen bryr sig om sina medarbetare?

Bra, då vill vi gärna att du ska söka jobb på vår utvecklingsavdelning, där vi just nu kan erbjuda två lediga tjänster - Frontend-utvecklare och Fullstack-utvecklare.

Vår utvecklingsavdelning består idag av ett härligt team på fem personer, som alla har ett starkt intresse för ny teknik. Som utvecklare hos oss laborerar du ofta med de senaste ramverken och metoderna för att upptäcka nya användningsområden. Visionen är att alltid leverera den bästa tekniska lösningen, anpassat efter varje kunds verksamhet. För oss är det viktigt med ständig förbättring och tvärfunktionell kompetensdelning i gruppen. Primärt ligger fokus på att vidareutveckla och nyutveckla interna stödtjänster, men även på att utveckla tjänster mot externa kunder.

Nu ser vi med glädje framemot att få välkomna två nya kollegor till vårt team!

Här kan du läsa mer om tjänsten som Fullstack-utvecklare.

Här kan du läsa mer om tjänsten som Frontend-utvecklare.

Här hittar du våra andra lediga tjänster också.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Teleservice Skåne AB
Västergatan 14
275 30 Sjöbo

Telefon: 0416-58 50 00
E-post: [email protected]

Teleservice Skåne AB
Västergatan 14
275 30 Sjöbo