fbpx

Teleservice strävar efter att bli Skånes bästa arbetsplats!

aug 20, 2020

Pernilla Månsson, HR-chef på Teleservice

It-företaget Teleservice har växt i en rasande fart och har nu över 150 medarbetare. Planen är att fortsätta växa. Med hjälp av vår senast rekrytering, HR-chefen Pernilla Månsson, ser vi framemot att fortsätta attrahera, rekrytera, engagera och utveckla medarbetare.

Hej Pernilla! Välkommen som HR chef till Teleservice. Hur känns det?
– Tack så mycket! Det känns riktigt bra att ha fått möjligheten och förtroendet att ta sig an rollen som HR-chef på Teleservice.

Vad kommer din uppgift på Teleservice att vara?
Övergripande kommer det att handla om att stötta chefer med att attrahera, rekrytera, engagera och utveckla medarbetare, och driva de processer som gör att Teleservice blir en riktigt bra arbetsplats. Förhoppningsvis Skånes bästa arbetsplats, det är det vi jobbar för och strävar efter.

Hur kommer det sig att du sökte dig till Teleservice?
– Jag tyckte att Teleservice verkade vara ett företag som är välskött, med en bra och genuin kultur där jag uppfattar att medarbetarna ses som väldigt betydelsefulla och att det är viktigt att arbeta med medarbetarfrågorna. Dessutom är det ett företag som vill framåt och ständigt utvecklas – och den resan vill jag vara med på.

Företagets vd, Patrik Andersson är en av dem som sett ett stort behov av att anställa en HR-chef.
– Vi växer fort och vi vill fortsätta att växa. För att göra det behöver vi kunna ta hand om våra medarbetare på bästa sätt. Att ha en HR-chef på plats har stor betydelse och påverkan för hela organisationen, inte minst för alla våra chefer, som nu kan få bättre stöd i sitt ledarskap, säger Patrik Andersson, vd på Teleservice.


Senaste nytt

Teleservice etablerar sig i Ystad stadsnät!

Teleservice etablerar sig i Ystad stadsnät!

- Nu kan vi erbjuda internet till fler Ystadbor! Nu tar vi klivet och etablerar oss i Ystad stadsnät och från och med idag kan vi erbjuda internet till fler Ystadbor. Teleservice har redan ett eget fibernät i Ystad sedan tidigare och för att kunna nå ut till fler...

Teleservice har gjort livet enklare för Motostar

Teleservice har gjort livet enklare för Motostar

- Att digitalisera har förenklat för både anställda och kunder När Johan Andersson startade Motostar år 2006 var de två personer som jobbade på företaget och drömmen var att en dag bli en av de stora. Idag har han sju anställda och har minst sagt lyckats att bli en av...

Behöver din verksamhet nya datorer?

Behöver din verksamhet nya datorer?

Nu har vi har gjort det enkelt, prisvärt och säkert att skaffa nya datorer till din verksamhet! Hur? Jo, vi låter dig hyra en dator för en låg och hanterbar kostnad. Sen vet vi också att om du behöver köpa en ny dator, så är du antagligen också i behov av Microsoft...