fbpx

Teleservice strävar efter att bli Skånes bästa arbetsplats!

aug 20, 2020

Pernilla Månsson, HR-chef på Teleservice

It-företaget Teleservice har växt i en rasande fart och har nu över 150 medarbetare. Planen är att fortsätta växa. Med hjälp av vår senast rekrytering, HR-chefen Pernilla Månsson, ser vi framemot att fortsätta attrahera, rekrytera, engagera och utveckla medarbetare.

Hej Pernilla! Välkommen som HR chef till Teleservice. Hur känns det?
– Tack så mycket! Det känns riktigt bra att ha fått möjligheten och förtroendet att ta sig an rollen som HR-chef på Teleservice.

Vad kommer din uppgift på Teleservice att vara?
Övergripande kommer det att handla om att stötta chefer med att attrahera, rekrytera, engagera och utveckla medarbetare, och driva de processer som gör att Teleservice blir en riktigt bra arbetsplats. Förhoppningsvis Skånes bästa arbetsplats, det är det vi jobbar för och strävar efter.

Hur kommer det sig att du sökte dig till Teleservice?
– Jag tyckte att Teleservice verkade vara ett företag som är välskött, med en bra och genuin kultur där jag uppfattar att medarbetarna ses som väldigt betydelsefulla och att det är viktigt att arbeta med medarbetarfrågorna. Dessutom är det ett företag som vill framåt och ständigt utvecklas – och den resan vill jag vara med på.

Företagets vd, Patrik Andersson är en av dem som sett ett stort behov av att anställa en HR-chef.
– Vi växer fort och vi vill fortsätta att växa. För att göra det behöver vi kunna ta hand om våra medarbetare på bästa sätt. Att ha en HR-chef på plats har stor betydelse och påverkan för hela organisationen, inte minst för alla våra chefer, som nu kan få bättre stöd i sitt ledarskap, säger Patrik Andersson, vd på Teleservice.


Senaste nytt

Behöver du en intelligent multifunktionsskrivare?

Behöver du en intelligent multifunktionsskrivare?

Sprillans ny allt-i-ett-skrivare med funktioner som sparar tid och underlättar ditt arbete på kontoret!Ny smart maskin som automatiserar skanningprocessen, och vänder automatiskt dubbelsidiga dokument och skannar varje sida i turordning. Digitaliserad information kan...

Så får du bättre ljud och bild i din tv

Så får du bättre ljud och bild i din tv

Med en digitalmottagare och ett programkort garanterar vi bättre ljud och bild i din TV. Dessutom finns det en rad andra fördelar med att välja digital-tv. Därför ska du välja digitaltv: •  Möjlighet till bredare kanalutbud •  Du kan få dina kanaler i HD-upplösning • ...

Vi bryr oss!

Vi bryr oss!

Nu är vi ett par stycken på Teleservice som gått över till att köra elbilar! Det innebär att man kör med 100% el och lämnar 0% koldioxidutsläpp. Och faktiskt så är ju bilen ganska snygg också. Vi är åtminstone säkra på att mijön jublar över att vi bidrar till minskat...