fbpx

Teleservice strävar efter att bli Skånes bästa arbetsplats!

aug 20, 2020

Pernilla Månsson, HR-chef på Teleservice

It-företaget Teleservice har växt i en rasande fart och har nu över 150 medarbetare. Planen är att fortsätta växa. Med hjälp av vår senast rekrytering, HR-chefen Pernilla Månsson, ser vi framemot att fortsätta attrahera, rekrytera, engagera och utveckla medarbetare.

Hej Pernilla! Välkommen som HR chef till Teleservice. Hur känns det?
– Tack så mycket! Det känns riktigt bra att ha fått möjligheten och förtroendet att ta sig an rollen som HR-chef på Teleservice.

Vad kommer din uppgift på Teleservice att vara?
Övergripande kommer det att handla om att stötta chefer med att attrahera, rekrytera, engagera och utveckla medarbetare, och driva de processer som gör att Teleservice blir en riktigt bra arbetsplats. Förhoppningsvis Skånes bästa arbetsplats, det är det vi jobbar för och strävar efter.

Hur kommer det sig att du sökte dig till Teleservice?
– Jag tyckte att Teleservice verkade vara ett företag som är välskött, med en bra och genuin kultur där jag uppfattar att medarbetarna ses som väldigt betydelsefulla och att det är viktigt att arbeta med medarbetarfrågorna. Dessutom är det ett företag som vill framåt och ständigt utvecklas – och den resan vill jag vara med på.

Företagets vd, Patrik Andersson är en av dem som sett ett stort behov av att anställa en HR-chef.
– Vi växer fort och vi vill fortsätta att växa. För att göra det behöver vi kunna ta hand om våra medarbetare på bästa sätt. Att ha en HR-chef på plats har stor betydelse och påverkan för hela organisationen, inte minst för alla våra chefer, som nu kan få bättre stöd i sitt ledarskap, säger Patrik Andersson, vd på Teleservice.


Senaste nytt

Hurra, vi har tagit guld!

Hurra, vi har tagit guld!

Vi på Teleservice har med stolthet ännu en gång mottagit ett guld-certifikat från UC!  Framgångsrikt företag som du kan lita påCertifikatet visar att vi har högsta kreditvärdighet, samtidigt som det förstärker vårt förtroende på...

Är du nöjd med ditt mobilabonnemang?

Är du nöjd med ditt mobilabonnemang?

Vi har precis tagit fram skräddarsydda abonnemang för olika grupper - företagare, pensionärer, privatpersoner och familj. Våra butikssäljare i Ystad och Sjöbo står nu redo för att guida dig i abonnemangsdjungeln och se om där finns något de kan göra för att just du...

Vill du bli ännu bättre på Microsoft Teams?

Vill du bli ännu bättre på Microsoft Teams?

Har du också börjat jobba hemifrån oftare? Då har du säkert en massa onlinemöten via Microsoft Teams? Men frågan är, har du koll på alla möjligheter som Teams erbjuder? Våra IT-proffs använder sig av Teams dagligen, i många olika syften. Nu vill de dela med sig av all...