fbpx

Vi finns fortfarande här för dig

mar 19, 2020

Jag vill med denna text informera hur jag och alla mina medarbetare på Teleservice arbetar under denna speciella tid. Vi tar spridningen av coronaviruset på största allvar och följer de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten utfärdat och alla gör vi vårt yttersta för att tillsammans minska smittspridningen.

Alla måste vi göra det vi kan

På Teleservice har vi skärpt våra hygienrutiner och är givetvis nitiska med god handhygien. Våra fysiska möten och kundbesök ersätter vi i största möjliga mån med digitala möten. I de fall där vi besöker våra kunder för att till exempel installera fiber, så kontaktar vi alltid kunden innan vårt besök. Vi har också möjliggjort för våra anställda att arbeta hemifrån i den mån deras arbetsuppgifter tillåter det.

Teleservice är ett tryggt och stabilt företag och vi vill vara tydliga med att vår verksamhet är igång precis som vanligt:

Med distansarbete underlättar vi att hålla igång våra företag

Att vår verksamhet är igång precis som vanligt är bra, för då har vi alla möjligheter att hjälpa våra kunder att också fortsätta vara igång. Alla som har någon form av tjänst eller funktion från oss kan bedriva sina verksamheter på exakt samma sätt som tidigare.

Jag och många av mina medarbetare använder oss mycket av funktionerna i Office 365 för att underlätta vårt distansarbete. Där finns det smarta funktioner som Teams där vi kan chatta, hålla onlinemöten, dela och redigera filer i realtid. Lite som ett gemensamt kontor – fast online.

Om du och ditt företag också behöver börja jobba på distans så är här några tips på hur ni kommer igång med videosamtal och onlinemöten. Vill du ha ytterligare hjälp så hör gärna av dig till oss, så hittar vi en lösning som passar dig.

Kontakta oss gärna

Har du några som helst funderingar så är du, precis som vanligt, välkommen att kontakta oss:
Telefon: 0416-58 50 00
E-post:

Bästa hälsningar,
Patrik Andersson, vd.

Senaste nytt

Jag älskar att överträffa kundens förväntningar!

Jag älskar att överträffa kundens förväntningar!

Filip Svensson jobbar som servicetekniker på Teleservice. Hans huvuduppgift är att åka ut till våra bredbandskunder som gjort en felanmälan, men för Filip handlar hans jobb om mycket mer. Han brinner för att ta hand om våra kunder och att se till så de känner sig...

Insamling för Ukraina

Insamling för Ukraina

Det som händer i Ukraina är helt ofattbart och drabbar civilbefolkningen mycket hårt. Teleservice har startat intern insamling för UkrainaUnder mars månad har vi på Teleservice en intern insamling hos UNHCR för att stödja det humanitära arbetet i det krigsdrabbade...