fbpx

Vi finns fortfarande här för dig

mar 19, 2020

Jag vill med denna text informera hur jag och alla mina medarbetare på Teleservice arbetar under denna speciella tid. Vi tar spridningen av coronaviruset på största allvar och följer de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten utfärdat och alla gör vi vårt yttersta för att tillsammans minska smittspridningen.

Alla måste vi göra det vi kan

På Teleservice har vi skärpt våra hygienrutiner och är givetvis nitiska med god handhygien. Våra fysiska möten och kundbesök ersätter vi i största möjliga mån med digitala möten. I de fall där vi besöker våra kunder för att till exempel installera fiber, så kontaktar vi alltid kunden innan vårt besök. Vi har också möjliggjort för våra anställda att arbeta hemifrån i den mån deras arbetsuppgifter tillåter det.

Teleservice är ett tryggt och stabilt företag och vi vill vara tydliga med att vår verksamhet är igång precis som vanligt:

  • Vi upprätthåller full support och kundservice
  • Våra butiker i Sjöbo och Ystad håller öppet
  • Internet, TV och telefoni levereras som vanligt
  • Vi fortsätter gräva och installera fiber
  • IT-verksamheten fortsätter som vanligt

Med distansarbete underlättar vi att hålla igång våra företag

Att vår verksamhet är igång precis som vanligt är bra, för då har vi alla möjligheter att hjälpa våra kunder att också fortsätta vara igång. Alla som har någon form av tjänst eller funktion från oss kan bedriva sina verksamheter på exakt samma sätt som tidigare.

Jag och många av mina medarbetare använder oss mycket av funktionerna i Office 365 för att underlätta vårt distansarbete. Där finns det smarta funktioner som Teams där vi kan chatta, hålla onlinemöten, dela och redigera filer i realtid. Lite som ett gemensamt kontor – fast online.

Om du och ditt företag också behöver börja jobba på distans så är här några tips på hur ni kommer igång med videosamtal och onlinemöten. Vill du ha ytterligare hjälp så hör gärna av dig till oss, så hittar vi en lösning som passar dig.

Kontakta oss gärna

Har du några som helst funderingar så är du, precis som vanligt, välkommen att kontakta oss:
Telefon: 0416-58 50 00
E-post:

Bästa hälsningar,
Patrik Andersson, vd.

Senaste nytt

Fiber från Teleservice hjälper SVT med stabil streaming!

Fiber från Teleservice hjälper SVT med stabil streaming!

Nu har vi installerat fiber till en tv-produktion i Hemmestorp! Sändningarna handlar om när nya storkar föds och SVT är på plats för att sända och streama händelsen live. - Ni har gjort ett sjukt bra jobb med fibern och vi är tacksamma över att kunna sköta streamingen...

Teleservice är stolt supporting partner till Hello World!

Teleservice är stolt supporting partner till Hello World!

Vi är stolta över att meddela att vi för tredje året i rad är supporting partner till Hello World! Som en del i vårt hållbarhetsarbete stödjer och bidrar Teleservice till välgörenhetsarbete, både på lokal och nationell nivå. Hello World är en ideell förening som...

3 saker du kanske inte visste om den höga masten på Teleservice

3 saker du kanske inte visste om den höga masten på Teleservice

Idag fick vi besök från förskolan Attesa i Sjöbo. På förskolan pratar barnen just nu om höga byggnader – såsom Eiffeltornet i Paris, Kaknästornet i Stockholm… och den superhöga masten på Teleservice i Sjöbo! Barnen fick gå upp och titta på masten och samtidigt lyssna...