Vi jobbar för fullt med att bygga ut vårt fibernät.

Under årets första fyra månader har vi kopplat in över 800 nya bostäder. Det innebär att vi nu totalt har fler än 7000 inkopplingar i vårt fibernät.

Främst framsteg gjordes i områden kring Hörby, Vollsjö, Blentarp, Sjöbo, Lövestad och Äsperöd tätorter. Samtidigt som byggandet fortsätter både i tätorterna och på landsbygden så planerar vi ständigt för nästa etapp – och vi tänker inte sakta ner. Tvärtom! Vi gör allt vi kan för att öka takten.

Under pågående och kommande månader gräver och kopplar vi in i Blentarp, Sjöbo, Askeröd, Orås, Östraby, Ystad Sandskog, Västerstad, Sälshög och Nybrostrand. Varje dag blir ännu fler hem utrustade med framtidens uppkoppling!

Vi har nyss påbörjat eller kommer inom kort att sätta igång med projektering av områdena i och kring Vanstad, Klasaröd, Fränninge, Starrarp, Sniberup, Önneköp, Långaröd, Illstorp, Ullstorp och Kverrestad.

På vår hemsida finns nu en ny undersida där du enkelt kan följa utbyggnaden. Där uppdaterar vi regelbundet med information kring antalet anslutna bostäder, den nuvarande utbyggnadstakten och även status för en hel del av de områden där vi bygger fiber. Se till att besöka sidan regelbundet för att ta del av den senaste informationen.