Teleservice radiokomverksamhet är nu ett eget bolag

januari 11, 2018

Medarbetarna på Teleservice Radiokom Sverige AB.

Verksamheten Radiokom som tidigare ingått i Teleservice Skåne AB,
är från och med 2018-01-01 ett eget bolag – Teleservice Radiokom Sverige AB.

Det nya bolaget är nu ett helägt dotterbolag till Teleservice Skåne AB och i detta bolag samlas all verksamhet inom radiokom. Verksamheten består i huvudsak av kritiska kommunikationslösningar för industrier, företag och blåljusorganisationer, samt system för inomhustäckning av mobila system.

– Vi väljer att göra detta eftersom radiokomverksamheten skiljer sig väsentligt när det gäller arbetsområde i Sverige, arbetssätt och kundkategorier. Denna förändring gör att vi får nödvändig fokusering på radiokom, samtidigt som det ger oss flexibilitet för framtiden. Det förenklar också vår marknadskommunikation, berättar Lars Olsson, chef för Teleservice Radiokom Sverige AB.


Teleservice Radiokom Sverige AB består av samma personal, med Lars Olsson som chef. De är placerade i Sjöbo och Gävle precis som tidigare. Teleservice började jobba med Radiokom i mitten av 1970-talet och har gedigen erfarenhet inom detta område. Nu som då anpassar vi oss efter marknadens behov. På så sätt kan vi alltid erbjuda våra kunder de bästa lösningarna för framtidens radiokommunikationsbehov.

Teleservice Skåne AB
Västergatan 14
275 30 Sjöbo

Telefon: 0416-58 50 00
E-post: [email protected]

Teleservice Skåne AB
Västergatan 14
275 30 Sjöbo