Teleservice på Ninjat

januari 8, 2019

Ninjat Lan är en ideell förening som arrangerar Lan i Ystad för att framför allt barn och ungdomar men även vuxna ska kunna träffas för att spela datorspel tillsammans. Teleservice har sedan starten 2013 levererat fiber till Ninjat. Ibland med ovanliga lösningar för att kunna leverera internetkapacitet till platsen de valt. Men nya idéer är ju precis det vi är bra på, så det har alltid gått bra. Sedan flera år levererar Teleservice en supersnabb internet-förbindelse på hela 10 Gbit/s. Samma hastighet som på Dreamhack i Jönköping där 20000 datorer är uppkopplade!

Vi träffade Jack Löfving, föreningens ordförande. Vilken betydelse har Teleservice för Ninjat?

- Teleservice har varit med oss från starten, 2013, och fortsätter spelar en avgörande roll för Ninjat. Inte bara genom leverans av snabbt internet utan också med engagemang och intresse om hur vi kan utvecklas tillsammans och driva det framåt och till en ny nivå. Vi skulle säkert kunna köra Ninjat på ett eller annat sätt för vi har sådant driv, intresse och kärlek till spelvärlden, men det skulle bli avsevärt svårare och definitivt tråkigare utan Teleservice, säger Jack.

- Årets Ninjat har fungerat fantastiskt bra. Förbindelserna har fungerat precis som vanligt, och i år har vi till och med lyckats hålla tidsschemat för alla prisutdelningarna.

Teleservice marknadskoordinator Kenny var på plats på Ninjat under helgen. Varför samarbetar Teleservice med Ninjat?

- För oss är det självklart att satsa på Ninjat. De ger en möjlighet för ungdomar som älskar teknik att samlas och umgås tillsammans. Precis som vi gör varje dag på Teleservice, skrattar Kenny. Varje år tillbringar jag flera timmar på Ninjat för att kolla så att allt flyter och för att dela ut giveaways och lite godis. Det är härligt att känna av all glädje och entusiasm i lokalen. Sedan är det ju bland de här ungdomarna som vi kommer att hitta våra anställda om några år. Faktum är att vi de senaste åren har anställt två av eldsjälarna som jobbar med Ninjat!

Jack Löfving, trött men nöjd Ninjatordförande


Didrik från Teleservice håller koll på spelservrarna


Några av de 400 spelarna
Sovsalen lystes upp av Teleservice logga
Retrospelare
 En del av datorerna ser ut som konstverk.


Vinnarna i den största tävlingen, CS:GO 5v5

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Teleservice Skåne AB
Västergatan 14
275 30 Sjöbo

Telefon: 0416-58 50 00
E-post: [email protected]

Teleservice Skåne AB
Västergatan 14
275 30 Sjöbo