Stafettmaran slutade med fest!

På Teleservice tar vi alla möjligheter att springa och röra på oss. Varje år när det är dags för Stafettmaran ställer vi upp. I årets mara ställde vi upp med inte mindre än fyra lag, varav ett ungdomslag. Det har sina fördelar att vara ett företag med 140 anställda!

Förberedelser

Under våren har intresserade Teleservare haft löpningsworkshops tillsammans med Gaël Joly och hans gäng på A different path för att komma igång med löpningen och motivera löparna att förbättra sina resultat. Med en bra planering där utmaningarna trappats upp var den sista träningen i veckan innan maran var löparna väl förberedda inför sin insats.

Loppet

Vid starten i Simrishamn var de fyra teleservarna tillsammans med 150 andra förväntansfulla löpare. Alla sprang när signalen ljöd och efter 9 växlingar genom sol och regn kom den gula stafettpinnen fram till Ystad några timmar senare. Resultatmässigt gick också bra. Teleservice blev tvåa i mixed-klassen och fick placering 45 och 79 med vuxenlagen. Ungdomslaget kom in som tvåa.

I den efterföljande utlottningen fick ett av lagen pris.

Mat

I mål var det dags för lunch. Det satt fint efter löptiden.

På kvällen hade familjen Andersson bjudit till middag i Sandskogen. Efter maten blev det historieberättande och kaffe.

En härlig heldag i löpningens och Teleservice’ tecken.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Teleservice Skåne AB
Västergatan 14
275 30 Sjöbo

Telefon: 0416-58 50 00
E-post: [email protected]

Teleservice Skåne AB
Västergatan 14
275 30 Sjöbo