Teleservice går med i BNI Syd Ystad!

januari 9, 2019

Teleservice Kommunikatör Nathalie Bemerholt och deras Försäljningschef Ulf Mårtensson.

Under hösten 2018 var Teleservice inbjuda till att besöka nätverket BNI Syd Ystad. BNI är kort och gott ett affärsnätverk som gör affärer - skapar relationer, samarbeten och möjligheter för varandra. Efter ett antal besök i nätverket har de nu beslutat sig för att bli medlemmar.

- Efter mina besök i nätverket kände jag att detta verkligen var något för Teleservice att medverka i. Vi har huvudkontor i Sjöbo, men har även kontor och butik i Ystad. Vi har redan många kunder i Ystad – faktiskt så är hälften av alla Ystads företag kunder till Teleservice... Det är då kunder som har alltifrån bredband, telefoni och dokumentlösningar, till kunder som har IT- och utvecklingstjänster från oss, säger Nathalie Bemerholt, Kommunikatör på Teleservice.

Teleservice Försäljningschef Ulf Mårtensson är nu den som kommer att synas flitigast på BNI-träffarna i Ystad.

- Vi vill gärna bli ännu större i just Ystad, och då kändes detta som ett naturligt steg att ta. Jag värderar gemenskapen som finns i BNI väldigt högt och ser framemot att lära av de andra i nätverket, samtidigt som jag är säker på att Teleservice kan bidra med mycket till de andra medlemmarna, säger Ulf Mårtensson.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Teleservice Skåne AB
Västergatan 14
275 30 Sjöbo

Telefon: 0416-58 50 00
E-post: [email protected]

Teleservice Skåne AB
Västergatan 14
275 30 Sjöbo