För tredje året i rad stod Teleservice för den stora LED-skärmen bakom artisterna på Stora Torg i Hörby. Sigrid Bernson fyllde torget på kvällen och Lamix rappade in natten, båda med imponerande färgexplosioner som bakgrund. Men skärmen användes även mellan de stora akterna genom att musikskolans elever fick chansen att uppträda framför en storskärm.

 

Teleservice gjorde det här året den största satsningen hittills och ställde upp med inte mindre än tio personer på området för att hålla aktiviteten på topp. Barn fick kasta bollar där de kunde vinna vattenflaskor, reflexer och badbollar. Den stora uppgifter var dock att svara på frågor från intresserade besökare. Det var framför allt frågor om fiberutbyggnaden som var i fokus. Den börjar bli färdig inne i centrum, och nu har den även påbörjats på landsbygden.

 

De vanligaste samtalen har tidigare varit ”när får jag fiber?”, men nu har det vänt. Det har istället varit många samtal om hur snabbt och stabilt fibernätet är nu när det är inkopplat.

 

Förutom att jobba, passade Teleservice medarbetare på att ha det trevligt med sina kollegor. De åt middag tillsammans och sedan tog de tillfället i akt att lyssna till Dan Hylander och Mats Ronander.

 

Mycket lyckad tillställning. Stort tack till alla inblandade för ett bra arrangemang!

 

Teleservice Skåne AB
Västergatan 14
275 30 Sjöbo

Telefon: 0416-58 50 00
E-post: [email protected]

Teleservice Skåne AB
Västergatan 14
275 30 Sjöbo