fbpx

Teleservice expansionsplaner inom it – vi ska vara dubbelt så stora år 2025

nov 25, 2020

It-företaget Teleservice driver digitaliseringen framåt och fortsätter att växa i en rasande fart. Nu växlar de upp tempot ytterligare och rustar för att vara dubbelt så stora inom it år 2025. För att lyckas kommer de att behöva rekrytera upp till 30 nya it-proffs som vill vara med på framgångsresan .

Teleservice har sedan starten växt både snabbt och framgångsrikt, hur lyckas ni?
– Jag tror det beror mycket på att vi alltid legat i framkant och hela tiden lyssnat och jobbat efter det våra kunder efterfrågat. Teleservice har förändrats otroligt mycket sedan vi startade år 1973, och så kommer det definitivt att fortsätta framåt. Vi kan liksom inte stå still, företagets överlevnad bygger på att vi vill, vågar och kan förändras och fortsätta växa och utvecklas, säger Patrik Andersson, Teleservice vd.

Hur ska ni lyckas att bli dubbelt så stora inom fem år?
– Genom hög tillväxt och lönsamhet, stort fokus på kundnöjdhet och medarbetarnöjdhet, kombinerat med bra rekryteringar och vass marknadsföring, så räknar vi med att lyckas, säger Patrik.

Rekryteringen är redan i full gång
Det är inte första gången företaget växer snabbt på kort tid. Från år 2010-2017 dubblerade företaget antalet anställda, från 65 medarbetare till 130 medarbetare. Inför kommande tillväxtresa har Teleservice dessutom nyligen anställt en HR-chef, Pernilla Månsson, som redan är i full gång med att attrahera, rekrytera, engagera och utveckla medarbetare.

 – Vi kommer att ha ett fortsatt fokus på våra nuvarande medarbetare, dess utveckling och att de ska älska det de gör och att arbeta på Teleservice. Samtidigt kommer vi såklart lägga mycket engagemang i att hitta fler som vill vara med på vår resa framåt. Vi räknar med att anställa upp till 30 nya medarbetare inom it fram till 2025, säger Pernilla Månsson, HR-chef på Teleservice.

Vilka it-kompetenser är ni på jakt efter framåt?
– Vi söker människor som brinner för it, kunden och för varandra! Människor som har ett driv framåt och som är peppade på att utvecklas framåt med oss. Kompetensmässigt kommer vi behöva båda juniora it-generalister som vill utvecklas hos oss samt seniora it-konsulter som både är generalister och som är mer specialiserade inom olika områden så som till exempel Sharepoint, Microsoft 365 eller projektledning. Vi kommer också rekrytera systemutvecklare som är riktigt grymma på programmering, avslutar Pernilla.

Senaste nytt

Fiber från Teleservice hjälper SVT med stabil streaming!

Fiber från Teleservice hjälper SVT med stabil streaming!

Nu har vi installerat fiber till en tv-produktion i Hemmestorp! Sändningarna handlar om när nya storkar föds och SVT är på plats för att sända och streama händelsen live. - Ni har gjort ett sjukt bra jobb med fibern och vi är tacksamma över att kunna sköta streamingen...

Teleservice är stolt supporting partner till Hello World!

Teleservice är stolt supporting partner till Hello World!

Vi är stolta över att meddela att vi för tredje året i rad är supporting partner till Hello World! Som en del i vårt hållbarhetsarbete stödjer och bidrar Teleservice till välgörenhetsarbete, både på lokal och nationell nivå. Hello World är en ideell förening som...

3 saker du kanske inte visste om den höga masten på Teleservice

3 saker du kanske inte visste om den höga masten på Teleservice

Idag fick vi besök från förskolan Attesa i Sjöbo. På förskolan pratar barnen just nu om höga byggnader – såsom Eiffeltornet i Paris, Kaknästornet i Stockholm… och den superhöga masten på Teleservice i Sjöbo! Barnen fick gå upp och titta på masten och samtidigt lyssna...