fbpx

Teleservice byter skepnad – så här ser nya loggan ut

nov 13, 2017

Efter 44 år byter nu Teleservice utseende. I oktober 2017 lanserades företagets nya hemsida och designspråk och nu presenteras även den nya loggan.

Sedan 70-talet har loggan i grunden sett likadan ut med företagsnamnet Teleservice skrivet i ett specialtypsnitt. Den nya loggan har kvar samma färger – blå och röd, samt ett liknande men ändå uppdaterat och modernt typsnitt. Vi behåller men uppdaterar också vår röda symbol som länge varit en del av vårt signum.

– När vi bestämde att vi skulle ta fram en ny logga var det viktigt att folk fortfarande skulle känna igen oss efter bytet. Vi ville ha något som speglar att vi är ett modernt företag, samtidigt som vi självklart ändå vill bevara Teleservice fantastiska historia och få den att lysa igenom. Vi är fortfarande precis samma företag, berättar Patrik Andersson, nybliven VD på Teleservice.

Bytet av loggan är ett löpande arbete som kommer att göras efterhand. Under en övergångsperiod kommer man därför att se både den nya och gamla loggan.

Senaste nytt

Jag älskar att överträffa kundens förväntningar!

Jag älskar att överträffa kundens förväntningar!

Filip Svensson jobbar som servicetekniker på Teleservice. Hans huvuduppgift är att åka ut till våra bredbandskunder som gjort en felanmälan, men för Filip handlar hans jobb om mycket mer. Han brinner för att ta hand om våra kunder och att se till så de känner sig...

Insamling för Ukraina

Insamling för Ukraina

Det som händer i Ukraina är helt ofattbart och drabbar civilbefolkningen mycket hårt. Teleservice har startat intern insamling för UkrainaUnder mars månad har vi på Teleservice en intern insamling hos UNHCR för att stödja det humanitära arbetet i det krigsdrabbade...