Tävling – #sommarmedteleservice

juni 3, 2019

Var med i sommarens hetaste tävling där vi kommer att dela ut presentkort till ett totalt värde av 10000 kr att nyttja i våra Teleservice-butiker!

För att vara med ska du ta en kreativ bild inom ett av våra sommarteman och där vår logga tydligt finns med och syns. Lägg ut den på Facebook eller Instagram och hashtagga den med #sommarmedteleservice. Tävlingen pågår under juni, juli och augusti 2019. Därefter väljs tre lyckliga vinnare ut. Vinnarbilderna kommer att bedömas utifrån kreativitet, temaanpassning, samt hur pass synlig Teleservices logga är. Varje vecka kommer vi dessutom att välja lyckliga deltagare som kan komma till våra butiker och hämta ut en överraskning.

Visst låter det kul? Åk ut och leta efter våra bilar, idrottsplatser som vi sponsrar, våra butiker eller varför inte hälsa på en av våra duktiga medarbetare som är ute och jobbar. Vår logga finns på många platser, det är bara till att släppa loss kreativiteten och ha roligt!

Välj fritt bland våra olika sommarteman:
Äta | Bada | Resa | Leka

Lycka till! #sommarmedteleservice

Tävlingsvillkor:
För att delta måste du vara minst 18 år. Du kan alltid hjälpa dina föräldrar eller annan anhörig med att ta fina bilder. Bilderna får inte vara manipulerade eller ändrade för att passa in i tävlingen. Det vill säga alla element som bilden byggs upp med ska vara fotograferade vid ett och samma exponering. Genom att delta ger du Teleservice rätt till att fritt använda bildmaterialet. Om det finns identifierbara personer på bilden måste varje synlig person kunna skriva under en modellrelease. Har du inte möjlighet för detta så utesluts bilden från tävlingen.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Teleservice Skåne AB
Västergatan 14
275 30 Sjöbo

Telefon: 0416-58 50 00
E-post: [email protected]

Kan jag få mer plats i min e-postlåda?
Det går inte att köpa till extra utrymme utöver det som ingår i avtalet.
Varför får jag en massa skräppost i min e-postlåda?
  1. Skräppost (spam) som fyller upp inkorgen mot vår vilja är ett problem för de flesta av oss som använder e-post. Spam är många gånger obeställd reklam, som masspostas till mailinglistor eller nyhetsgrupper.
  2. Din e-postadress kan hamnat i "fel händer'" och utnyttjas på fel sätt.
  3. Om du anmäler dig till en mailinglista eller nyhetsbrev kan det hända att oseriösa företag säljer din e-postadress vidare. E-postadresser kan hämtas från webbsidor eller från nyhetsgrupper. Det finns program som söker på nätet i jakt på e-postadresser för tvivelaktiga syfte.
  4. Det händer avsändare slumpmässigt gissar sig till e-postadresser, eftersom de ofta består av förnamn och efternamn.
  5. E-post adresser kan också plockas ur innehållet i andra e-post meddelanden som skickats till dig, och på så sätt nyttjas av andra och till annat.
Varför fungerar det inte att skicka e-post?
  1. Är du uppkopplad mot internet och din mail ändå inte fungerar, kontrollera e-post inställningarna (så att inställningarna är de senaste).
  2. Har du e-post ifrån en annan leverantör, undersök då så att den leverantörens inställningar är rätt.
  3. Undersök om finns det någon skydd som är aktivt på datorn som stoppar mailen.
Hur många e-postadresser får jag tillgång till?
Fem stycken får du tillgång till, som du själv kan välja under förutsättning att de slutar på någon av våra domäner.
Hur stor är min e-postlåda?
5 GB.
Vad kan jag göra om min e-postlåda har blivit full?
  1. Den måste då rensas. Inga nya mail kommer in förrän det finns plats i lådan igen.
  2. Logga in med ditt konto på https://webmail.teleservice.net och frigör utrymme i inkorgen.
Kan jag läsa min e-post via mobiltelefonen?
Ja, i de flesta telefonerna finns det en e-post klient installerad. Konfigurerat med rätt inställningar och uppgifter fungerar detta utmärkt.
Hur lång garantitid har min router?
Gällande garanti (tillverkarens hemsida).
Misstänker du att din router är trasig kontaktar du vår Kundservice. Vi kommer då att göra en felsökning tillsammans med dig för att sedan eventuellt byta ut routern.Garanti har upphört.
Om din garanti har upphört kan du köpa ett nytt via oss.Garantin täcker inte skada vid åsknedslag.
Skydda din utrustning från åska. För att skydda elektronisk utrustning mot åsknedslag kan det vara bra att dra ur ström- och antennkablar från vägguttagen när ett åskväder närmar sig.
Vilka inställningar ska det vara på min e-post?
Inkommande epostserverServer:                                mail.teleservice.net
Säkerhet:                            SSL
POP-SSL port:                      995
IMAP-SSL port:                    993 Utgående epostserverServer:                                mail.teleservice.net
Säkerhet:                            TLS
Port:                                    587 Användarnamn är din fullständiga epostadress. Lösenordet finns på din värdehandling. Utgående mailserver ska logga in med samma uppgifter som ingående. (Detta är inte frivilligt)

Teleservice Skåne AB
Västergatan 14
275 30 Sjöbo