fbpx

Tävling – #sommarmedteleservice

jun 3, 2019

Var med i sommarens hetaste tävling där vi kommer att dela ut presentkort till ett totalt värde av 10000 kr att nyttja i våra Teleservice-butiker!

För att vara med ska du ta en kreativ bild inom ett av våra sommarteman och där vår logga tydligt finns med och syns. Lägg ut den på Facebook eller Instagram och hashtagga den med #sommarmedteleservice. Tävlingen pågår under juni, juli och augusti 2019. Därefter väljs tre lyckliga vinnare ut. Vinnarbilderna kommer att bedömas utifrån kreativitet, temaanpassning, samt hur pass synlig Teleservices logga är. Varje vecka kommer vi dessutom att välja lyckliga deltagare som kan komma till våra butiker och hämta ut en överraskning.

Visst låter det kul? Åk ut och leta efter våra bilar, idrottsplatser som vi sponsrar, våra butiker eller varför inte hälsa på en av våra duktiga medarbetare som är ute och jobbar. Vår logga finns på många platser, det är bara till att släppa loss kreativiteten och ha roligt!

Välj fritt bland våra olika sommarteman:
Äta | Bada | Resa | Leka

Lycka till! #sommarmedteleservice

Tävlingsvillkor:
För att delta måste du vara minst 18 år. Du kan alltid hjälpa dina föräldrar eller annan anhörig med att ta fina bilder. Bilderna får inte vara manipulerade eller ändrade för att passa in i tävlingen. Det vill säga alla element som bilden byggs upp med ska vara fotograferade vid ett och samma exponering. Genom att delta ger du Teleservice rätt till att fritt använda bildmaterialet. Om det finns identifierbara personer på bilden måste varje synlig person kunna skriva under en modellrelease. Har du inte möjlighet för detta så utesluts bilden från tävlingen.

Senaste nytt

Jag älskar att överträffa kundens förväntningar!

Jag älskar att överträffa kundens förväntningar!

Filip Svensson jobbar som servicetekniker på Teleservice. Hans huvuduppgift är att åka ut till våra bredbandskunder som gjort en felanmälan, men för Filip handlar hans jobb om mycket mer. Han brinner för att ta hand om våra kunder och att se till så de känner sig...

Insamling för Ukraina

Insamling för Ukraina

Det som händer i Ukraina är helt ofattbart och drabbar civilbefolkningen mycket hårt. Teleservice har startat intern insamling för UkrainaUnder mars månad har vi på Teleservice en intern insamling hos UNHCR för att stödja det humanitära arbetet i det krigsdrabbade...