fbpx

Stängning av Ystadbutiken

Teleservice fortsätter växa och vi arbetar ständigt med att möta kundernas förändrade behov. Fredagen den 20 oktober stänger Teleservice-butiken i Ystad. Vi finns kvar i samma lokaler, som vi anpassar till fler attraktiva kontors- och mötesplatser för våra medarbetare och kunder. Vi vill såklart fortsätta träffa dig som kund där så boka gärna ett möte, eller testa ring på dörren!

Varför stänger vi butiken i Ystad?

Vårt sätt att göra affärer har under åren förändrats. Vi kommunicerar och träffas på andra sätt samtidigt som färre besök görs i butiken i Ystad. För att möta det förändrade behovet och öka vår tillgänglighet kommer vi därför öka vår kapacitet i mer efterfrågade kanaler med säljare, servicedesktekniker, konsulter och övriga medarbetare – och därmed stänga butiken i Ystad.

Välkommen att fynda

Fram tills vi stänger får du gärna hjälpa till att tömma butiken. Vi kör 50% rabatt på allt vårt kontorsmaterial i Ystad-butiken. Gäller så långt lagret räcker!

Hur ska du nu komma i kontakt med oss?

Vi kommer såklart att se till så att du även fortsättningsvis får samma goda service som du är van vid. Vill du säga hej till butikspersonalen från Ystad är du varmt välkomna till vår butik i Sjöbo, där de kommer fortsätta leverera fantastisk service!

Butik

Västergatan 14, Sjöbo
0416-585095

Du är välkommen att kontakta våra butikssäljare och fortsätta att köpa våra butiksvaror. Besök oss gärna, men det går lika bra att ringa eller mejla in en beställning, så levererar vi till ert kontor.

IT-Sälj

0416-585020

Vi hjälper dig med den digitala utvecklingen, oavsett om det handlar om hårdvara, support, driftstjänster, utbildning eller förstärkning av IT-säkerheten.