fbpx

Söker du nytt jobb inom IT?

Teleservice är ett expansivt IT-företag med över 150 anställda – och fler ska vi bli!

Varje dag arbetar vi med att vägleda och rusta verksamheter och individer med digitala möjligheter. Alltid med fokus på ständig utveckling och exemplarisk service.

Älskar du också IT och teknik?
Vi söker människor som brinner för IT, kunden och för varandra! Människor som har ett driv framåt och som är peppade på att utvecklas tillsammans med oss.

Är du nyfiken på hur det är att vara en #Teleservare eller redan vet att du vill bli en del av oss?
Läs mer här om vad det innebär att vara en del av Teleservice!

Lediga tjänster inom IT 
Just nu har vi lediga tjänster i vår IT-servicedesk, där vi jobbar för att leverera en fantastisk kundupplevelse och underlätta vardagen för våra kollegor. Kanske är du rätt person? Se tjänsterna och läs mer här under.

Gruppledare – IT servicedesk
Vi söker en gruppledare till vår IT-Servicedesk 1st-line samt hårdvarurhantering.Avdelningen har som uppgift att lösa uppgifter för våra kunder inom IT, telefoni och dokument via ärendehanteringssystem, telefon och vid behov på plats hos kund.
Läs mer om tjänsten här!

Dispatcher – IT servicedesk
Som Dispatcher tillhör du vår IT Servicedesk. Avdelningen har som uppgift att lösa uppgifter för våra kunder inom vårt affärsområde IT som består av it, telefoni samt dokument.
Läs mer om tjänsten här!

Söker du en annan roll inom IT?
Vi söker ständigt efter nya talanger! Connecta med oss och berätta vilken typ av IT-tjänst just du skulle passa för, så hör vi av oss så fort vi har något passar just dig och din kompetens.
Skicka din spontanansökan här!

 

Ta gärna en titt på vår korta rekryteringsfilm- enjoy!

Senaste nytt

Erbjuder aktiviteter för ökad arbetsglädje och en hälsosam livsstil

Erbjuder aktiviteter för ökad arbetsglädje och en hälsosam livsstil

Att medarbetarna mår bra och trivs på jobbet är ytterst viktigt hos oss på Teleservice. Därför erbjuder vi våra medarbetare en rad av olika aktiviteter och roligheter. Nu i sommar har vi till exempel sprungit Stafettmaran tillsammans och arrangerat vår årliga...