fbpx

Söker du nytt jobb inom IT?

mar 4, 2022

Teleservice är ett expansivt IT-företag med över 150 anställda – och fler ska vi bli!

Varje dag arbetar vi med att vägleda och rusta verksamheter och individer med digitala möjligheter. Alltid med fokus på ständig utveckling och exemplarisk service.

Älskar du också IT och teknik?
Vi söker människor som brinner för IT, kunden och för varandra! Människor som har ett driv framåt och som är peppade på att utvecklas tillsammans med oss.

Är du nyfiken på hur det är att vara en #Teleservare eller redan vet att du vill bli en del av oss?
Läs mer här om vad det innebär att vara en del av Teleservice!

Lediga tjänster inom IT 
Just nu har vi lediga tjänster i vår IT-servicedesk, där vi jobbar för att leverera en fantastisk kundupplevelse och underlätta vardagen för våra kollegor. Kanske är du rätt person? Se tjänsterna och läs mer här under.

Gruppledare – IT servicedesk
Vi söker en gruppledare till vår IT-Servicedesk 1st-line samt hårdvarurhantering.Avdelningen har som uppgift att lösa uppgifter för våra kunder inom IT, telefoni och dokument via ärendehanteringssystem, telefon och vid behov på plats hos kund.
Läs mer om tjänsten här!

Dispatcher – IT servicedesk
Som Dispatcher tillhör du vår IT Servicedesk. Avdelningen har som uppgift att lösa uppgifter för våra kunder inom vårt affärsområde IT som består av it, telefoni samt dokument.
Läs mer om tjänsten här!

Söker du en annan roll inom IT?
Vi söker ständigt efter nya talanger! Connecta med oss och berätta vilken typ av IT-tjänst just du skulle passa för, så hör vi av oss så fort vi har något passar just dig och din kompetens.
Skicka din spontanansökan här!

 

Ta gärna en titt på vår korta rekryteringsfilm- enjoy!

Senaste nytt

Jag älskar att överträffa kundens förväntningar!

Jag älskar att överträffa kundens förväntningar!

Filip Svensson jobbar som servicetekniker på Teleservice. Hans huvuduppgift är att åka ut till våra bredbandskunder som gjort en felanmälan, men för Filip handlar hans jobb om mycket mer. Han brinner för att ta hand om våra kunder och att se till så de känner sig...

Insamling för Ukraina

Insamling för Ukraina

Det som händer i Ukraina är helt ofattbart och drabbar civilbefolkningen mycket hårt. Teleservice har startat intern insamling för UkrainaUnder mars månad har vi på Teleservice en intern insamling hos UNHCR för att stödja det humanitära arbetet i det krigsdrabbade...