Sju fördelar med Office 365

mars 14, 2019

Enklare att kommunicera
Vill du också ha ditt kontor i molnet? Vill du effektivisera ditt arbete och hitta enklare vägar att kommunicera? Låt oss då berätta om Office 365 – tjänsten som garanterat kommer underlätta kommunikationen med dina kunder och kollegor. Här får du tillgång till en uppsättning av välbekanta, professionella verktyg med allt från e-post och snabbmeddelanden till sociala nätverk och videokonferenser.

Teleservice anpassar Office 365 efter ditt företags behov
När ditt företag köper Office 365 via Teleservice betalar ni en månadsavgift per användare, utan bindningstid. Perfekt, får då kan ni anpassa tjänsten helt efter era behov. Självklart har du alltid tillgång till de senaste versionerna i de olika programmen – oavsett om du arbetar på kontoret eller är ute på uppdrag. Osäker på hur ditt företag ska implementera och arbeta med Office 365? Vi erbjuder som vanligt support, och tar ansvar för att dina tjänster fungerar som de ska.

Sju fördelar med Office 365

ONLINEKONFERENSER & SNABBMEDDELANDEN
Sätt upp och medverka i onlinemöten med ljud och bild i HD-kvalitet. Kommunicera med kollegor och samarbetspartners via snabbmeddelanden, röst- och videosamtal. Visa din tillgänglighet med närvarostatus.

E-POST OCH KALENDRAR
Företagsklassad e-post som ger dig mejl, kalendrar och kontakter till datorn, telefonen och webbläsare. Varje användare får en e-postlåda på minst 50 GB och kan skicka bifogade filer på upp till 150 MB.

FILLAGRING OCH FILDELNING
1 TB personligt lagringsutrymme för varje användare i molnet, med åtkomst överallt. Dela dokument enkelt med andra både internt och externt och bestäm vem som får visa och redigera filerna.

ARBETSLEDNING
Planera projekt, organisera och tilldela uppgifter, dela filer, chatta, visa dashboards och håll koll på hur projektet går.

CHATTBASERAD ARBETSYTA
Ge teamet tillgång till allt de behöver för samarbete i form av chatt, innehåll, kontakter och verktyg samlat på en plats.

SCHEMALÄGGNING ONLINE
Praktiska och flexibla schemaläggningsalternativ online som gör det lättare för kunderna att boka avtalade tider med ditt företag.

ETT SOCIALT NÄTVERK INOM FÖRETAGET
Kommunicera och samarbeta enkelt med hela företaget, särskilda grupper eller externa parter.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Teleservice Skåne AB
Västergatan 14
275 30 Sjöbo

Telefon: 0416-58 50 00
E-post: [email protected]

Kan jag få mer plats i min e-postlåda?
Det går inte att köpa till extra utrymme utöver det som ingår i avtalet.
Varför får jag en massa skräppost i min e-postlåda?
  1. Skräppost (spam) som fyller upp inkorgen mot vår vilja är ett problem för de flesta av oss som använder e-post. Spam är många gånger obeställd reklam, som masspostas till mailinglistor eller nyhetsgrupper.
  2. Din e-postadress kan hamnat i "fel händer'" och utnyttjas på fel sätt.
  3. Om du anmäler dig till en mailinglista eller nyhetsbrev kan det hända att oseriösa företag säljer din e-postadress vidare. E-postadresser kan hämtas från webbsidor eller från nyhetsgrupper. Det finns program som söker på nätet i jakt på e-postadresser för tvivelaktiga syfte.
  4. Det händer avsändare slumpmässigt gissar sig till e-postadresser, eftersom de ofta består av förnamn och efternamn.
  5. E-post adresser kan också plockas ur innehållet i andra e-post meddelanden som skickats till dig, och på så sätt nyttjas av andra och till annat.
Varför fungerar det inte att skicka e-post?
  1. Är du uppkopplad mot internet och din mail ändå inte fungerar, kontrollera e-post inställningarna (så att inställningarna är de senaste).
  2. Har du e-post ifrån en annan leverantör, undersök då så att den leverantörens inställningar är rätt.
  3. Undersök om finns det någon skydd som är aktivt på datorn som stoppar mailen.
Hur många e-postadresser får jag tillgång till?
Fem stycken får du tillgång till, som du själv kan välja under förutsättning att de slutar på någon av våra domäner.
Hur stor är min e-postlåda?
5 GB.
Vad kan jag göra om min e-postlåda har blivit full?
  1. Den måste då rensas. Inga nya mail kommer in förrän det finns plats i lådan igen.
  2. Logga in med ditt konto på https://webmail.teleservice.net och frigör utrymme i inkorgen.
Kan jag läsa min e-post via mobiltelefonen?
Ja, i de flesta telefonerna finns det en e-post klient installerad. Konfigurerat med rätt inställningar och uppgifter fungerar detta utmärkt.
Hur lång garantitid har min router?
Gällande garanti (tillverkarens hemsida).
Misstänker du att din router är trasig kontaktar du vår Kundservice. Vi kommer då att göra en felsökning tillsammans med dig för att sedan eventuellt byta ut routern.Garanti har upphört.
Om din garanti har upphört kan du köpa ett nytt via oss.Garantin täcker inte skada vid åsknedslag.
Skydda din utrustning från åska. För att skydda elektronisk utrustning mot åsknedslag kan det vara bra att dra ur ström- och antennkablar från vägguttagen när ett åskväder närmar sig.
Vilka inställningar ska det vara på min e-post?
Inkommande epostserverServer:                                mail.teleservice.net
Säkerhet:                            SSL
POP-SSL port:                      995
IMAP-SSL port:                    993 Utgående epostserverServer:                                mail.teleservice.net
Säkerhet:                            TLS
Port:                                    587 Användarnamn är din fullständiga epostadress. Lösenordet finns på din värdehandling. Utgående mailserver ska logga in med samma uppgifter som ingående. (Detta är inte frivilligt)

Teleservice Skåne AB
Västergatan 14
275 30 Sjöbo