fbpx

Sju fördelar med Office 365

mar 14, 2019

Enklare att kommunicera
Vill du också ha ditt kontor i molnet? Vill du effektivisera ditt arbete och hitta enklare vägar att kommunicera? Låt oss då berätta om Office 365 – tjänsten som garanterat kommer underlätta kommunikationen med dina kunder och kollegor. Här får du tillgång till en uppsättning av välbekanta, professionella verktyg med allt från e-post och snabbmeddelanden till sociala nätverk och videokonferenser.

Teleservice anpassar Office 365 efter ditt företags behov
När ditt företag köper Office 365 via Teleservice betalar ni en månadsavgift per användare, utan bindningstid. Perfekt, får då kan ni anpassa tjänsten helt efter era behov. Självklart har du alltid tillgång till de senaste versionerna i de olika programmen – oavsett om du arbetar på kontoret eller är ute på uppdrag. Osäker på hur ditt företag ska implementera och arbeta med Office 365? Vi erbjuder som vanligt support, och tar ansvar för att dina tjänster fungerar som de ska.

Sju fördelar med Office 365

ONLINEKONFERENSER & SNABBMEDDELANDEN
Sätt upp och medverka i onlinemöten med ljud och bild i HD-kvalitet. Kommunicera med kollegor och samarbetspartners via snabbmeddelanden, röst- och videosamtal. Visa din tillgänglighet med närvarostatus.

E-POST OCH KALENDRAR
Företagsklassad e-post som ger dig mejl, kalendrar och kontakter till datorn, telefonen och webbläsare. Varje användare får en e-postlåda på minst 50 GB och kan skicka bifogade filer på upp till 150 MB.

FILLAGRING OCH FILDELNING
1 TB personligt lagringsutrymme för varje användare i molnet, med åtkomst överallt. Dela dokument enkelt med andra både internt och externt och bestäm vem som får visa och redigera filerna.

ARBETSLEDNING
Planera projekt, organisera och tilldela uppgifter, dela filer, chatta, visa dashboards och håll koll på hur projektet går.

CHATTBASERAD ARBETSYTA
Ge teamet tillgång till allt de behöver för samarbete i form av chatt, innehåll, kontakter och verktyg samlat på en plats.

SCHEMALÄGGNING ONLINE
Praktiska och flexibla schemaläggningsalternativ online som gör det lättare för kunderna att boka avtalade tider med ditt företag.

ETT SOCIALT NÄTVERK INOM FÖRETAGET
Kommunicera och samarbeta enkelt med hela företaget, särskilda grupper eller externa parter.

Senaste nytt

Jag älskar att överträffa kundens förväntningar!

Jag älskar att överträffa kundens förväntningar!

Filip Svensson jobbar som servicetekniker på Teleservice. Hans huvuduppgift är att åka ut till våra bredbandskunder som gjort en felanmälan, men för Filip handlar hans jobb om mycket mer. Han brinner för att ta hand om våra kunder och att se till så de känner sig...

Insamling för Ukraina

Insamling för Ukraina

Det som händer i Ukraina är helt ofattbart och drabbar civilbefolkningen mycket hårt. Teleservice har startat intern insamling för UkrainaUnder mars månad har vi på Teleservice en intern insamling hos UNHCR för att stödja det humanitära arbetet i det krigsdrabbade...