fbpx

Patrik Andersson ny VD för Teleservice

nov 14, 2017

I lördags i samband med att Teleservice hade konferens för sina 130 medarbetare så avslöjades det, förutom att företaget fått en ny logga, även att Patrik Andersson från och med nu tar över som VD.

– Jag kommer att engagera mig i många år till i Teleservice. Men från och med nu, så blir det i annan form. Jag lämnar över det operativa till min son Patrik Andersson och till min dotter Petra Lestander. Patrik tar över som VD och Petra fortsätter som VVD. Själv kommer jag att vara deltidsarbetande styrelseordförande, meddelar Claes Andersson.

Claes och Patrik har haft flera års överlämning så det kommer inte ske någon drastisk förändring i samband med VD-bytet. Patrik känner sig mer än redo för sin nya roll.

– Det känns självklart riktigt, riktigt kul! Jag har väldigt starka känslor för Teleservice, det är ett fantastiskt företag med ständigt stor potential att bli ännu bättre. Jag har levt med det sedan jag föddes, testat på de flesta verksamheterna och har alltid sett vad jag skulle vilja göra bättre och utveckla, säger Patrik Andersson.

Patrik och Petra kommer att driva Teleservice i samma anda som tidigare, med ständig utveckling, om möjligt i ett ännu mer intensifierat tempo.

Senaste nytt

Jag älskar att överträffa kundens förväntningar!

Jag älskar att överträffa kundens förväntningar!

Filip Svensson jobbar som servicetekniker på Teleservice. Hans huvuduppgift är att åka ut till våra bredbandskunder som gjort en felanmälan, men för Filip handlar hans jobb om mycket mer. Han brinner för att ta hand om våra kunder och att se till så de känner sig...

Insamling för Ukraina

Insamling för Ukraina

Det som händer i Ukraina är helt ofattbart och drabbar civilbefolkningen mycket hårt. Teleservice har startat intern insamling för UkrainaUnder mars månad har vi på Teleservice en intern insamling hos UNHCR för att stödja det humanitära arbetet i det krigsdrabbade...