fbpx

Support – Servicedesk

Behöver du stöd för att få din IT-miljö att fungera felfritt? Hur kan vi hjälpa din verksamhet att minska incidenter? Krånglar din dator? 

Dessa frågor älskar vi att besvara, välkommen till Teleservice!

Vi ger dig professionell IT-support

Tack vare vår långa erfarenhet har vi utvecklat en högklassig och personlig servicedesk – helt i Teleservice egen regi. Hos oss möter du kompetent personal med högt servicemedvetande.

Vår servicedesk finns till för att du som användare ska få en bra upplevelse av våra produkter och tjänster. Vi vill att du ska känna trygghet och tillförlitlighet till oss i alla lägen.

 

Servicedesk når du i första hand genom telefon eller e-post. Du behöver bara ringa ett enda telefonnummer för att få hjälp och vägledning i alla dina IT-relaterade frågor och problem.

När du kontaktar oss registrerar vi ditt ärende, det gör att alla får svar i tur och ordning. Informationen hjälper sedan oss i vårt arbete med att ständigt förbättras. Genom att arbeta proaktivt minskar vi risken för incidenter och problem.

SPOC

Oavsett vad som går fel så kan du vända dig till Teleservice. Vi arbetar efter principen SPOC – att vara ”single point of contact”. Det innebär att du får en kontaktperson som tar hand om alla dina IT-ärenden. Enkelt och tryggt! 

Proaktiva

Med vår moderna infrastruktur kan vi upptäcka fel innan de ens uppstår. Via monitorer kan vi ge förlag på åtgärder innan det blir problem.

Vill du komma i kontakt med en säljare?

Hör av dig till någon av oss! Tillsammans tar vi fram en lösning som passar just din verksamhet!

Adam Lindberg

0416-584447

Adrian Hansson

0416-585197

Anders Björklund

0416-585177

Henric Larsson

0416-585171

Michael Nilsson

0411-556661

Vill du att vi kontaktar dig?
Lämna dina kontaktuppgifter här!

Läs hur vi hanterar personuppgifter i vår integritetspolicy
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.