Ökad hälsa ger ökad arbetsförmåga!

november 4, 2019

På Teleservice erbjuder vi mycket fysisk aktivitet för våra medarbetare.

Detta året har vi anordnat crawlkurser, löpcoaching, innebandy, cirkelträning, yoga, Spin of hope och Stafettmaran som alla medarbetare har haft möjlighet att delta i.

Som företag vill vi vara en förebild som satsar på medarbetarnas hälsa och framtid – ökad
hälsa ger ökad arbetsförmåga! Att vi har piggare och gladare medarbetare som orkar mer är en av vinsterna med detta. En annan positiv sak är att många av medarbetarna lär känna varandra bättre när de träffas utanför arbetet, säger Nathalie Bemerholt, Marknadsansvarig på Teleservice, och som varit med och arrangerat många av aktiviteterna.

Teleservice Hälsotävling
Utöver aktiviteterna har vi även haft en tävling. Under våren var det 50 av Teleservice medarbetare, fördelade i nio lag, som gick med i företagets hälsotävling. Tävlingen startade med invägning och tester i styrka, rörelse och kondition. Alla resultat dokumenterades. Sen gick startskottet och deltagarna började tänka lite extra på kosten och gjorde sitt bästa för att röra på sig mer än tidigare. För de som ville erbjöds enskilt stöd kring kost och träning. Nu i höst, 20 veckor senare, var det dags för sluttester. Samma tester som i våras för att kunna mäta exakt vilka förändringar som gjorts.

Resultatet blev imponerande!
Den person som gick ner mest i vikt minskade 11,9 kg! Denna person minskade även mest i fettprocent. Den kvinna som gjorde flest armhävningar på fötter vid test 1 gjorde 35 st, vid test 2 gjorde denna kvinna 45 st. Den man som gjorde flest armhävningar på fötter vid test 1 gjorde 54 st, vid test 2 gjorde han 61 st! När det var dags för prisutdelning samlades hela företaget för att gratulera det vinnande laget, samt de tre deltagare som gjort bäst enskilda resultat. Vinsterna var presentkort på SPA-anläggning.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Teleservice Skåne AB
Västergatan 14
275 30 Sjöbo

Telefon: 0416-58 50 00
E-post: [email protected]

Kan jag få mer plats i min e-postlåda?
Det går inte att köpa till extra utrymme utöver det som ingår i avtalet.
Varför får jag en massa skräppost i min e-postlåda?
  1. Skräppost (spam) som fyller upp inkorgen mot vår vilja är ett problem för de flesta av oss som använder e-post. Spam är många gånger obeställd reklam, som masspostas till mailinglistor eller nyhetsgrupper.
  2. Din e-postadress kan hamnat i "fel händer'" och utnyttjas på fel sätt.
  3. Om du anmäler dig till en mailinglista eller nyhetsbrev kan det hända att oseriösa företag säljer din e-postadress vidare. E-postadresser kan hämtas från webbsidor eller från nyhetsgrupper. Det finns program som söker på nätet i jakt på e-postadresser för tvivelaktiga syfte.
  4. Det händer avsändare slumpmässigt gissar sig till e-postadresser, eftersom de ofta består av förnamn och efternamn.
  5. E-post adresser kan också plockas ur innehållet i andra e-post meddelanden som skickats till dig, och på så sätt nyttjas av andra och till annat.
Varför fungerar det inte att skicka e-post?
  1. Är du uppkopplad mot internet och din mail ändå inte fungerar, kontrollera e-post inställningarna (så att inställningarna är de senaste).
  2. Har du e-post ifrån en annan leverantör, undersök då så att den leverantörens inställningar är rätt.
  3. Undersök om finns det någon skydd som är aktivt på datorn som stoppar mailen.
Hur många e-postadresser får jag tillgång till?
Fem stycken får du tillgång till, som du själv kan välja under förutsättning att de slutar på någon av våra domäner.
Hur stor är min e-postlåda?
5 GB.
Vad kan jag göra om min e-postlåda har blivit full?
  1. Den måste då rensas. Inga nya mail kommer in förrän det finns plats i lådan igen.
  2. Logga in med ditt konto på https://webmail.teleservice.net och frigör utrymme i inkorgen.
Kan jag läsa min e-post via mobiltelefonen?
Ja, i de flesta telefonerna finns det en e-post klient installerad. Konfigurerat med rätt inställningar och uppgifter fungerar detta utmärkt.
Hur lång garantitid har min router?
Gällande garanti (tillverkarens hemsida).
Misstänker du att din router är trasig kontaktar du vår Kundservice. Vi kommer då att göra en felsökning tillsammans med dig för att sedan eventuellt byta ut routern.Garanti har upphört.
Om din garanti har upphört kan du köpa ett nytt via oss.Garantin täcker inte skada vid åsknedslag.
Skydda din utrustning från åska. För att skydda elektronisk utrustning mot åsknedslag kan det vara bra att dra ur ström- och antennkablar från vägguttagen när ett åskväder närmar sig.
Vilka inställningar ska det vara på min e-post?
Inkommande epostserverServer:                                mail.teleservice.net
Säkerhet:                            SSL
POP-SSL port:                      995
IMAP-SSL port:                    993 Utgående epostserverServer:                                mail.teleservice.net
Säkerhet:                            TLS
Port:                                    587 Användarnamn är din fullständiga epostadress. Lösenordet finns på din värdehandling. Utgående mailserver ska logga in med samma uppgifter som ingående. (Detta är inte frivilligt)

Teleservice Skåne AB
Västergatan 14
275 30 Sjöbo