Ökad aktivitet i Teleservicebutiken i Ystad

maj 15, 2018

Under våren har vi jobbat med att renovera och fräscha upp i vår Ystadbutik. I samband med det har vi också skapat ett kundcenter för att komma närmare våra kunder, här sitter nu delar av vår bredbandssupport som tidigare satt i Sjöbo. Vi har också skapat fler fasta och tillfälliga arbetsplatser för att vara mer flexibla, samtidigt som vi minskar behovet av resor.

– Vi har valt att göra denna satsning för att vi vill få mer liv och rörelse och visa att det händer saker i vår butik. Förhoppningsvis resulterar våra förändringar i fler besökare och ökad aktivitet, säger Patrik Andersson, VD på Teleservice.

Dessutom har vi fått en ny hyresgäst. Det är Fogarolli som flyttat in butiken och som framöver ska dela lokaler med oss.

– Vi är glada över att äntligen ha funnit ett bra ställe där vi kan visa upp våra mobila och stationära kaffelösningar. Här kan vi också utbilda våra kunder i konsten att göra riktigt gott kaffe. Teleservice har sedan länge druckit Fogarollikaffe och som många säkert känner till är det lätt att nya samarbeten och idéer uppstår över en kopp kaffe. Så blev det även nu, säger Sebastian Ryberg, Barista och VD för Fogarolli.

Fogarolli flyttade in i butiken i maj och nu vill vi tillsammans fira det nya samarbetet. Därför välkomnar vi alla som vill till vår invigning som vi har på torsdag 17/5 mellan klockan 15.00-18.00.

– Välkommen in på torsdag för att se hur vi har det! Och passa på och njut av en god kopp Fogarollikaffe och en bit tårta som vi bjuder på, avslutar Patrik.

 

Teleservice Skåne AB
Västergatan 14
275 30 Sjöbo

Telefon: 0416-58 50 00
E-post: [email protected]

Teleservice Skåne AB
Västergatan 14
275 30 Sjöbo