Nu är det förbud för mobil bakom ratten!

februari 1, 2018

Totalförbud för att hålla en mobiltelefon i handen vid körning
Nu blir det hårdare tag mot mobilanvändningen när du kör bil. Idag den 1 februari 2018 ändrades nämligen trafikordningen och en ny regel infördes. Enligt den nya regeln får du inte använda mobilen eller annan kommunikationsutrustning om du håller den i handen när du kör ett motordrivet fordon. Detta gäller när du kör bil, motorcykel, moped, buss och lastbil. Syftet med den nya regeln är att minska det trafikfarliga användandet.

Med handsfree kan du fortsätta prata i telefon i bilen
Den nya regeln innebär inte att det blir förbjudet att prata i telefon i bilen, du får bara inte lov att hålla telefonen i handen. Många är beroende av att kunna ta samtal i sin tjänst och då kan en handsfree vara en bra lösning på problemet.

Teleservice säljer handsfree
Vi säljer många olika sorters handsfree. Vi presenterar gärna vårt utbud och kommer med förslag och rekommendationer av vad vi tycker passar just dig bäst. Välkommen in till våra butiker i Sjöbo och Ystad!

 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Teleservice Skåne AB
Västergatan 14
275 30 Sjöbo

Telefon: 0416-58 50 00
E-post: [email protected]

Teleservice Skåne AB
Västergatan 14
275 30 Sjöbo