Under tisdagen fick vi trevligt besök i Teleservicebutiken i Ystad.

Besöket bestod av personer från politiken och personal från Ystad kommun, som årligen är ute och besöker olika företag i kommunen. Denna gång var det Teleservice och Fogarolli (som delar lokaler med oss) som fick besök. Tillsammans tog vi emot detta trevliga gäng mitt i butiken, sittande i Fogarollis sköna möblemang.

Cristina och Sebastian från Fogarolli serverade oss alla gott kaffe med en välsmakande skorpa innan de presenterade sin resa från brun bil till röd bil och en stigande omsättning tack vare ”att alla förtjänar en god kopp kaffe”. Allt startade när Cristina flyttade till Sverige och insåg att alla i Sverige inte hade möjligheten att få en god kopp kaffe. Efter det presenterade vi Teleservice, med start från när vår ägare Claes Andersson födde upp kaniner, ända fram till alla våra framgångsrika avdelningar och om våra planer på att expandera ytterligare. För närvarande har vi inte mindre än elva lediga tjänster på företaget! Besökarna var mycket intresserade, imponerade och hade många mycket bra frågor som vi besvarade. Att vi samtidigt hade en stor utbildning tillsammans med More Intenz i lokalerna (som delfinansieras av TÖS-projektet) gjorde saken inte mindre trevlig! Fullt hus i Ystad!

Med i gänget denna dag var:

Jonas Rosenkvist (kommundirektör), Kent Mårtensson (kommunalråd), Kristina Bendz (oppositionsråd), Johan Österberg (marknads- och näringslivschef), Angelica Erlandsson (näringslivssamordnare) och Åsa Bodeborn (näringslivsutvecklare). Från Fogarolli ägarna Cristina Fogarolli och Sebastian Ryberg. Från Teleservice vår försäljningschef Ulf Mårtensson.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Teleservice Skåne AB
Västergatan 14
275 30 Sjöbo