fbpx

Hurra, vi har tagit guld!

nov 12, 2020

Vi på Teleservice har med stolthet ännu en gång mottagit ett guld-certifikat från UC! 

Framgångsrikt företag som du kan lita på
Certifikatet visar att vi har högsta kreditvärdighet, samtidigt som det förstärker vårt förtroende på marknaden och skapar en högre tillit för våra nuvarande och framtida affärsrelationer. Det stärker också vårt varumärke och ger oss en påminnelse om att vi driver ett väldigt framgångsrikt företag.

Teleservice klassificeras i Riskklass 5 och erhåller därmed ett Guldsigill. Företag som klassificeras i Riskklass 5 bedöms ha högsta kreditvärdighet och har 99,76% eller större sannolikhet till överlevnad.

Silver från Bisnode
Som om det inte vore nog med guld så har vi också fått ett silver-diplom från Bisnode, som även detta bekräftar att vi har högsta kreditvärdighet. Teleservice Skåne AB är därmed ett av de 2825 företag, av Sveriges totalt 558441 aktiebolag som har högst kreditvärdighet enligt Bisnodes kreditvärderingssystem under 2007-2020. 

Hurra för oss, och massor av hurra och tack till alla våra fantastiska kunder och medarbetare, utan er hade dessa utmärkelser aldrig varit möjliga!

Senaste nytt

Ytterligare satsningar på IT – ny affärsområdeschef tar över!

Ytterligare satsningar på IT – ny affärsområdeschef tar över!

Vi har stor potential att växa inom IT och målet är tydligt – verksamheten ska vara dubbelt så stor år 2025. Teleservice strävar efter att vara drivkraften för det digitala förändringsarbetet hos våra kunder, där vi rustar verksamheter och individer med moderna...

Julgåva till behövande organisation

Julgåva till behövande organisation

Enligt tradition sen flera år tillbaka så brukar Teleservice ge en del av medarbetarnas julklapp till en behövande organisation. Tidigare år har vi valt att ge gåvor till bland annat Barncancerfonden och WWF. Årets gåva går till Naturskyddsföreningen I år har vi valt...