fbpx

Hotell Mossbylund – En trogen kund sen 15 år tillbaka

Det började redan år 2004. Hotell Mossbylund skulle just starta sin verksamhet och de nyblivna hotellägarna åkte till Teleservice för att handla saxar, pärmar och lite småkablar. Några veckor senare kom de in till butiken igen och köpte en liten skrivare, och sen dess har de fortsatt att handla hos oss . Idag, 15 år senare, är Teleservice helhetsleverantör till Mossbylund och står för trådlöst internet, växeltelefoni och kopieringsmaskiner – och mycket annat. 

Teleservice brinner för framtidens teknik och för att hjälpa kunder till smidiga och praktiska lösningar som förenklar deras vardag. Hotell Mossbylund är ett omåttligt populärt besöksmål på Sydkusten som är en av många kunder.

– Teleservice levererar ju det mesta till oss faktiskt –  det är telefoni, internet och copy. Nyligen har vårt goda samarbete utökats ytterligare när de utrustat våra konferenslokaler med storbildsskärmar, ljudutrustning och projektorer, berättar Peter Svensson som tillsammans med sin fru Ingrid driver Hotell Mossbylund.

Ökat behov av tekniska lösningar
Hotellet har sedan starten för 15 år sedan vuxit och utvecklats, både när det gäller personalstyrka och lokaler. Idag jobbar 103 anställda på Mossbylund som rymmer hela 100 övernattningsbäddar, restaurang, spa-anläggning, gym och konferenslokaler. I takt med att verksamheten utökats har också kraven och behoven av tekniska lösningar ökat.

– Det är jätteviktigt för oss att tekniken fungerar. Har vi en konferens med 100 gäster är vi beroende av att allt funkar som det ska, och om något skulle hända ha tillgång till hjälp snabbt. Tack vare Teleservice kan alla våra gäster på hotellet få tillgång till trådlöst höghastighetsinternet i hela anläggningen genom fibernät, säger Peter.

Peter, som tillsammans med sin fru driver Hotell Mossbylund

Teleservice medarbetare brinner för nöjda och glada kunder
Mötet med människor och att se kunderna nöjda och glada är något alla Teleservice medarbetare tycker är viktigt och brinner för. Henric Larsson har jobbat på företaget sen 1990 och minns tydligt när Mossbylund blev en av deras kunder.
– Det är såklart riktigt roligt att vi utökat samarbetet från det att de började handla småsaker i vår butik till att vara en av våra största kunder som utnyttjar i princip alla våra tjänster, säger Henric Larsson, säljare och kundansvarig för Hotell Mossbylund.

Målet är att det ska vara så enkelt och smidigt som möjligt för våra kunder. Med ett serviceavtal kan du känna dig trygg i att rätt utrustning används till rätt saker, och till rätt pris. Som lokal leverantör är vi heller aldrig långt borta om det uppstår några frågor eller behövas snabb service, berättar Henric Larsson, säljare på Teleservice och kundansvarig för Hotell Mossbylund.

Lever upp till Hotell Mossbylunds höga krav
– Vår relation med Teleservice funkar jättebra och det är aldrig några problem. Vi är rätt kräsna och ställer höga krav på service och kompetens, de kraven känner vi att Teleservice lever upp till. Jag kan absolut rekommendera dem vidare till andra företagare, avslutar Peter