fbpx

Framtidssäkrar din villa

feb 17, 2017

Johan Persson installerade sig hos oss redan som 19- åring. Då klättrade han i radiomaster, därefter blev det en vända som ADSL-installatör och efter det telefonväxelinstallatör innan han slutligen landade i rollen som fiberinstallatör. Idag ingår Johan i ett av våra installationsteam som ser till att fibernätet kommer på plats hemma hos våra kunder.

– När vi lämnar huset är fibernätet redo att börja användas, berättar Johan. Innan vi börjar jobba får vi en detaljerad plan för var de olika uttagen till tv, bredband och telefoni ska sitta, men ibland händer det att vi får önskemål från kunden direkt på plats. Då försöker vi självklart tillgodose dessa!

I teamet ingår två installatörer och en fibersvetsare som tillsammans arbetar på plats i villakvarteren runt om i sydöstra Skåne. Just nu är Johan, Frank och Rickard på plats i Tomelilla för att ansluta ännu fler hushåll till vårt efterfrågade fibernät. Oftast hinner teamet med sex villor på en dag.

– För många är det ett sätt att förbereda sitt hus inför framtidens digitala tjänster, menar Johan. Det är väldigt roligt och socialt att jobba såhär hemma hos våra kunder och att uppfylla deras önskemål. Målet är alltid att våra kunder ska bli nöjda.

Att arbeta omgiven att grönskande trädgårdar när våren står i full blom är inte heller helt fel:
– Vi jobbar ju både ute och inne, så våren är en fantastisk tid! säger Johan glatt. Jag trivs kanonbra med mitt arbete och mina kollegor, som också blivit mina kompisar. Sedan jag började på Teleservice har vi vuxit från runt 35 till idag över 100 medarbetare! Utvecklingen har gått fort och det är fullt ös med stor efterfrågan på fibernät. Det är väldigt roligt att vara med på den här resan!

Senaste nytt

Jag älskar att överträffa kundens förväntningar!

Jag älskar att överträffa kundens förväntningar!

Filip Svensson jobbar som servicetekniker på Teleservice. Hans huvuduppgift är att åka ut till våra bredbandskunder som gjort en felanmälan, men för Filip handlar hans jobb om mycket mer. Han brinner för att ta hand om våra kunder och att se till så de känner sig...

Insamling för Ukraina

Insamling för Ukraina

Det som händer i Ukraina är helt ofattbart och drabbar civilbefolkningen mycket hårt. Teleservice har startat intern insamling för UkrainaUnder mars månad har vi på Teleservice en intern insamling hos UNHCR för att stödja det humanitära arbetet i det krigsdrabbade...