fbpx

Framgång ska firas!

mar 5, 2020

Under tisdagen var 70 glada medarbetare från Teleservice iväg och firade att vi nått februarimålen för fiberutbyggnaden, samt att vi ligger i fas för att även nå de uppsatta årsmålen. Det blev en mycket lyckad heldagsaktivitet för vårt fiber- och bredbandsgäng!

Skratt och rörelse
Firandet startade med att en buss kom och hämtade upp alla medarbetare som jobbar inom bredband och fiber (vilket är cirka 70 av företagets 160 personer). Efter att ha käkat lunchbaguetter på bussen blev första stoppet på Extremezone i Malmö – där det blev mycket rörelse och skratt på studsmattorna, klätterväggen, hinderbanan och VR-aktiviteten.

Arbetsglädje
Varvat med aktiviteterna fick alla gå på en föreläsning om arbetsglädje, som hölls av Dennis Westberg. Dennis berättade bland annat om att glädje är en inre resurs, inte en yttre – och hur mycket tanken betyder för skapandet av upplevelsen. Han gav oss också alla ett avslutande tips – lev i nuet och oroa dig mindre över vad som har hänt och kommer att hända.

Fantastisk trerätters på MJ´s i Malmö
På kvällen körde bussen hela gänget till MJ´s i Malmö där dagen avslutades med en riktigt god trerättersmiddag. Dagen blev väldigt uppskattad och medarbetarna fick en fin bekräftelse på att de gör ett väldigt bra jobb.

Nu kämpar vi alla vidare för att fortsätta nå våra uppsatta mål – heja, heja!

Senaste nytt

Jag älskar att överträffa kundens förväntningar!

Jag älskar att överträffa kundens förväntningar!

Filip Svensson jobbar som servicetekniker på Teleservice. Hans huvuduppgift är att åka ut till våra bredbandskunder som gjort en felanmälan, men för Filip handlar hans jobb om mycket mer. Han brinner för att ta hand om våra kunder och att se till så de känner sig...

Insamling för Ukraina

Insamling för Ukraina

Det som händer i Ukraina är helt ofattbart och drabbar civilbefolkningen mycket hårt. Teleservice har startat intern insamling för UkrainaUnder mars månad har vi på Teleservice en intern insamling hos UNHCR för att stödja det humanitära arbetet i det krigsdrabbade...