fbpx

Fibernod, vad är det?

aug 28, 2018

Vi på Teleservice kopplar in nya fastigheter till vårt fibernät varje dag!

Ett av de sista stegen i fiberutbyggnaden är att installera fibernoden. Det är den som omvandlar ljussignaler till elektriska signaler, så att du kan koppla in din egen router eller annan utrustning.

För oss är det viktigt att vår fiberutbyggnad är så effektivt och smidig som möjligt, eftersom den består av många olika processer och steg. Därför har vi självklart en noga genomtänkt rutin för vår utbyggnad, där just installation av fibernoden är bland det sista vi gör. Det innebär att när noden är på plats så kan du också äntligen börja använda din fiberanslutning och nyttja dina tjänster!

Kom gärna in i någon av våra butiker i Sjöbo eller Ystad och hämta broschyren om hur inkopplingen av din bostad går till. Du hittar även broschyrerna här.

Senaste nytt

Jag älskar att överträffa kundens förväntningar!

Jag älskar att överträffa kundens förväntningar!

Filip Svensson jobbar som servicetekniker på Teleservice. Hans huvuduppgift är att åka ut till våra bredbandskunder som gjort en felanmälan, men för Filip handlar hans jobb om mycket mer. Han brinner för att ta hand om våra kunder och att se till så de känner sig...

Insamling för Ukraina

Insamling för Ukraina

Det som händer i Ukraina är helt ofattbart och drabbar civilbefolkningen mycket hårt. Teleservice har startat intern insamling för UkrainaUnder mars månad har vi på Teleservice en intern insamling hos UNHCR för att stödja det humanitära arbetet i det krigsdrabbade...