fbpx

Fiber till Sveriges största solcellspark!

jun 13, 2019

Idag invigs Sveriges största solcellspark, som fantastiskt nog ligger precis utanför Sjöbo.

Solcellsparken innehåller 21.000 stycken solpaneler! Den är 17 fotbollsplaner stor och kommer att ge el till drygt 1000 villor. Om det finns fiber i parken? Självklart! Det har vi på Teleservice varit på plats och installerat.

Solceller är framtiden
– Förnybar energi är framtiden och dit vi måste ta oss nu, säger Christian Jansson, projektledare på Svea Solar som byggt anläggningen.

En av Teleservice duktiga installatörer, Jonatan Malm, var på plats och installerade fiber till parken igår så att allt skulle fungera till dagens invigning.
– Här behövs fiber bland annat på grund av att säkerheten ska fungera, säger Jonatan och tittar imponerande på solpanelerna.

Senaste nytt

Jag älskar att överträffa kundens förväntningar!

Jag älskar att överträffa kundens förväntningar!

Filip Svensson jobbar som servicetekniker på Teleservice. Hans huvuduppgift är att åka ut till våra bredbandskunder som gjort en felanmälan, men för Filip handlar hans jobb om mycket mer. Han brinner för att ta hand om våra kunder och att se till så de känner sig...

Insamling för Ukraina

Insamling för Ukraina

Det som händer i Ukraina är helt ofattbart och drabbar civilbefolkningen mycket hårt. Teleservice har startat intern insamling för UkrainaUnder mars månad har vi på Teleservice en intern insamling hos UNHCR för att stödja det humanitära arbetet i det krigsdrabbade...