På Teleservice tycker vi att alla ska ha möjlighet till ett ordentligt internet, oavsett om man har valt att bo inne i tätorter eller ute på landet. För att lösa detta har vi de senaste åren gjort ordentliga satsningar för att kunna leverera fiber till så många som möjligt.

Internet är för många lika viktigt som att ha tillgång till el. Ungdomar behöver ha kontakt med sina vänner, men minst lika viktigt är en stabil tillgång till kraftfullt internet en nödvändighet för att kunna driva företag. Tidigare har man varit tvungen att bo i en tätort för att ha tillgång till snabbt internet, men med vår satsning på fiber på landet kan man numera ha sitt företag där man vill.

En plats som vi länge har levererat internet till är samhället Önneköp. Trots att det är ett litet samhälle finns där affär, bageri, bilverkstad och ett par restauranger. Nu är vi dock i full färd med att leverera fiber i byn och till gårdarna utanför. Ett av företagen i byn är Woolpack, som bland annat säljer kläder, ullstrumpor och sina egendesignade innetofflor. De säljer dels i den egna butiken, och dels via sin webbshop.