fbpx

En viktig del i servicekedjan

sep 28, 2017

Att våra kunder ska få allra bästa service löper som en röd tråd genom vår organisation. Våra medarbetare står alltid redo att ge både snabb och personlig hjälp för att så smidigt som möjligt lösa de tekniska problem som kan uppstå. Björn Hansson jobbar som systemtekniker hos oss på Teleservice och brinner för nya, tekniska utmaningar.

– Det har hänt otroligt mycket under de tio år som jag jobbat här, säger Björn. Vi har blivit många fler – vår avdelning har ökat från sex till 20 personer fördelade på två olika avdelningar. Som systemtekniker har jag hand om både drift och leverans och jobbar i huvudsak med våra företagskunder.

Björn förklarar att han och hans kollegor ingår som ett led i vår servicekedja. När du som kund ringer till oss kommer du först till våra it-tekniker som via telefon kan ge snabb hjälp vid mindre tekniska problem. Vid mer komplicerade frågor och komplexa tekniska problem går ditt samtal vidare till systemteknikerna.

– Vi fungerar därmed både som ett internt stöd till it-teknikerna i servicedesken och som direkt kontakt till våra kunder. Jag har lärt känna många av kunderna genom åren, många är lokala företag och hänger troget med. Vi är nära våra kunder och är måna om att vårda kundrelationerna. Just den personliga kontakten tror jag är vår stora styrka.

Under de senaste åren har vi även haft ett stort fokus på att utveckla det proaktiva arbetet kring våra it-tjänster.

– Att jobba med ett proaktivt förvaltningsarbete tjänar både kunden och vi på. Det går ut på att vi försöker ta reda på vad som kan gå fel och hitta vägen förbi det innan problemet har uppstått. Det är både roligt och utmanande att jobba i en bransch där utvecklingen går allt snabbare, så det gäller att hänga med. Det är något jag verkligen brinner för och det känns roligt att vi satsar så mycket på utbildning för att stärka kompetensen för framtiden.

Senaste nytt

Jag älskar att överträffa kundens förväntningar!

Jag älskar att överträffa kundens förväntningar!

Filip Svensson jobbar som servicetekniker på Teleservice. Hans huvuduppgift är att åka ut till våra bredbandskunder som gjort en felanmälan, men för Filip handlar hans jobb om mycket mer. Han brinner för att ta hand om våra kunder och att se till så de känner sig...

Insamling för Ukraina

Insamling för Ukraina

Det som händer i Ukraina är helt ofattbart och drabbar civilbefolkningen mycket hårt. Teleservice har startat intern insamling för UkrainaUnder mars månad har vi på Teleservice en intern insamling hos UNHCR för att stödja det humanitära arbetet i det krigsdrabbade...