fbpx

Dags att jobba hemifrån?

apr 15, 2020

För att lyckas riktigt bra med att jobba hemifrån krävs det ett par saker. Såsom bra rutiner, disciplin, motivation – och ett väl fungerande hemmakontor. Med en dator och en stabil internetuppkoppling kommer du långt. Och så behöver du såklart sitta bekvämt, ha en ordentlig skärm och bra ljud.

Här har vi tagit fram några noga utvalda produkter som vi vet kommer att hjälpa dig att jobba lika professionellt hemma som på kontoret.

Detta är exempel på jobba hemma-produkter, kan vara beställningsvara med varierande leveranstid. Självklart har vi många andra produkter i vårt sortiment.
Välkommen in till våra butiker i Sjöbo och Ystad, så hjälper vi dig att hitta produkter som passar just ditt hemmakontor.

Senaste nytt

Jag älskar att överträffa kundens förväntningar!

Jag älskar att överträffa kundens förväntningar!

Filip Svensson jobbar som servicetekniker på Teleservice. Hans huvuduppgift är att åka ut till våra bredbandskunder som gjort en felanmälan, men för Filip handlar hans jobb om mycket mer. Han brinner för att ta hand om våra kunder och att se till så de känner sig...

Insamling för Ukraina

Insamling för Ukraina

Det som händer i Ukraina är helt ofattbart och drabbar civilbefolkningen mycket hårt. Teleservice har startat intern insamling för UkrainaUnder mars månad har vi på Teleservice en intern insamling hos UNHCR för att stödja det humanitära arbetet i det krigsdrabbade...