fbpx
Teleservice IT-företag

Behöver din verksamhet nya datorer?

maj 26, 2021

Nu har vi har gjort det enkelt, prisvärt och säkert att skaffa nya datorer till din verksamhet! Hur? Jo, vi låter dig hyra en dator för en låg och hanterbar kostnad. Sen vet vi också att om du behöver köpa en ny dator, så är du antagligen också i behov av Microsoft 365. För visst vill du kunna chatta smidigt, ringa, hålla onlinemöten och samarbeta med dina kollegor i realtid? Sen vill vi såklart att du ska känna dig trygg också, och rekommenderar därför alltid att skaffa ett antivirusskydd.

Känns det mycket att fixa med på samma gång? Vi finns med dig under resan och ser till så att du får allt du behöver, installerat och klart direkt i din dator!

Vilka fördelar finns med att hyra en dator från Teleservice?

Enkelt! Du väljer vilken dator du vill ha ur vårt sortiment. Vi ser till att den är startklar och installerad innan du får den. Du kan skräddarsy ditt avtal med antivirusskydd, Microsoft 365 och support. Du väljer och vi fixar!  

Prisvärt! Vi kan erbjuda en månadskostnad som startar på 248kr i månaden. Men oavsett vilken dator eller tillval du väljer så kan du njuta av en låg och hanterbar kostnad varje månad!

Säkert! Med Teleservice som IT-partner kan du alltid räkna med att få den hjälp du behöver. Vi har en support i världsklass som står redo att svara på dina frågor och hjälper dig med tekniska klurigheter.

Varmt välkommen in till våra butiker i Ystad och Sjöbo, vi lovar att ta väl hand om dig!

Här kan du läsa mer om vår nuvarande datorkampanj.

Senaste nytt

Enkla tips på hur du sänker din elkostnad

Enkla tips på hur du sänker din elkostnad

Är du bekymrad för din elkostnad? Under de senaste månaderna har elpriset rusat i stora delar av Sverige och vi är många som fått en chock när vi öppnat vår elräkning. Och visst kan vi tänka oss bra mycket roligare saker att lägga pengarna på? Här har vi tagit fram...

Fyra saker som gör ditt hem smartare

Fyra saker som gör ditt hem smartare

När du har ett smart hem kan du enkelt styra, ändra och uppdatera allt som är kul och viktigt - direkt i din mobil eller surfplatta, både via IOS och Android. För visst skulle det vara fantastiskt om du via mobilen på ett säkert vis kunde följa övervakningen...

Kritisk sårbarhet i vanligt förekommande Apache-biblioteket (Log4j)

Kritisk sårbarhet i vanligt förekommande Apache-biblioteket (Log4j)

Cert.se, med uppgift att stödja samhället i arbetet med att hantera och förebygga IT-incidenter, har gått ut med viktig information som klassificerats som högrisk. Meddelandet handlar om kritisk sårbarhet i Apache-biblioteket Log4j, som är ett vanligt förekommande...