fbpx

Behöver din verksamhet nya datorer?

maj 26, 2021

Nu har vi har gjort det enkelt, prisvärt och säkert att skaffa nya datorer till din verksamhet! Hur? Jo, vi låter dig hyra en dator för en låg och hanterbar kostnad. Sen vet vi också att om du behöver köpa en ny dator, så är du antagligen också i behov av Microsoft 365. För visst vill du kunna chatta smidigt, ringa, hålla onlinemöten och samarbeta med dina kollegor i realtid? Sen vill vi såklart att du ska känna dig trygg också, och rekommenderar därför alltid att skaffa ett antivirusskydd.

Känns det mycket att fixa med på samma gång? Vi finns med dig under resan och ser till så att du får allt du behöver, installerat och klart direkt i din dator!

Vilka fördelar finns med att hyra en dator från Teleservice?

Enkelt! Du väljer vilken dator du vill ha ur vårt sortiment. Vi ser till att den är startklar och installerad innan du får den. Du kan skräddarsy ditt avtal med antivirusskydd, Microsoft 365 och support. Du väljer och vi fixar!  

Prisvärt! Vi kan erbjuda en månadskostnad som startar på 248kr i månaden. Men oavsett vilken dator eller tillval du väljer så kan du njuta av en låg och hanterbar kostnad varje månad!

Säkert! Med Teleservice som IT-partner kan du alltid räkna med att få den hjälp du behöver. Vi har en support i världsklass som står redo att svara på dina frågor och hjälper dig med tekniska klurigheter.

Varmt välkommen in till våra butiker i Ystad och Sjöbo, vi lovar att ta väl hand om dig!

Senaste nytt

Jag älskar att överträffa kundens förväntningar!

Jag älskar att överträffa kundens förväntningar!

Filip Svensson jobbar som servicetekniker på Teleservice. Hans huvuduppgift är att åka ut till våra bredbandskunder som gjort en felanmälan, men för Filip handlar hans jobb om mycket mer. Han brinner för att ta hand om våra kunder och att se till så de känner sig...