fbpx

Behöver din verksamhet nya datorer?

maj 26, 2021

Nu har vi har gjort det enkelt, prisvärt och säkert att skaffa nya datorer till din verksamhet! Hur? Jo, vi låter dig hyra en dator för en låg och hanterbar kostnad. Sen vet vi också att om du behöver köpa en ny dator, så är du antagligen också i behov av Microsoft 365. För visst vill du kunna chatta smidigt, ringa, hålla onlinemöten och samarbeta med dina kollegor i realtid? Sen vill vi såklart att du ska känna dig trygg också, och rekommenderar därför alltid att skaffa ett antivirusskydd.

Känns det mycket att fixa med på samma gång? Vi finns med dig under resan och ser till så att du får allt du behöver, installerat och klart direkt i din dator!

Vilka fördelar finns med att hyra en dator från Teleservice?

Enkelt! Du väljer vilken dator du vill ha ur vårt sortiment. Vi ser till att den är startklar och installerad innan du får den. Du kan skräddarsy ditt avtal med antivirusskydd, Microsoft 365 och support. Du väljer och vi fixar!  

Prisvärt! Vi kan erbjuda en månadskostnad som startar på 248kr i månaden. Men oavsett vilken dator eller tillval du väljer så kan du njuta av en låg och hanterbar kostnad varje månad!

Säkert! Med Teleservice som IT-partner kan du alltid räkna med att få den hjälp du behöver. Vi har en support i världsklass som står redo att svara på dina frågor och hjälper dig med tekniska klurigheter.

Varmt välkommen in till våra butiker i Ystad och Sjöbo, vi lovar att ta väl hand om dig!

Här kan du läsa mer om vår nuvarande datorkampanj.

Senaste nytt

Teleservice etablerar sig i Ystad stadsnät!

Teleservice etablerar sig i Ystad stadsnät!

- Nu kan vi erbjuda internet till fler Ystadbor! Nu tar vi klivet och etablerar oss i Ystad stadsnät och från och med idag kan vi erbjuda internet till fler Ystadbor. Teleservice har redan ett eget fibernät i Ystad sedan tidigare och för att kunna nå ut till fler...

Teleservice har gjort livet enklare för Motostar

Teleservice har gjort livet enklare för Motostar

- Att digitalisera har förenklat för både anställda och kunder När Johan Andersson startade Motostar år 2006 var de två personer som jobbade på företaget och drömmen var att en dag bli en av de stora. Idag har han sju anställda och har minst sagt lyckats att bli en av...

Fiber från Teleservice hjälper SVT med stabil streaming!

Fiber från Teleservice hjälper SVT med stabil streaming!

Nu har vi installerat fiber till en tv-produktion i Hemmestorp! Sändningarna handlar om när nya storkar föds och SVT är på plats för att sända och streama händelsen live. - Ni har gjort ett sjukt bra jobb med fibern och vi är tacksamma över att kunna sköta streamingen...