Är du nöjd med oss?

februari 21, 2019

Kundnöjdhetsmätningar pågår

Varje år gör Teleservice mätningar för att se hur nöjda våra kunder är med vårt arbete. Några undersökningar skickas automatiskt ut under året och andra skickar vi ut genom enstaka större kampanjer.

För första gången gör vi i år en bred undersökning med flera tusen mottagare. Den är riktad till alla de kunder som har våra bredbandstjänster.

Samtidigt gör vi också undersökningar för våra IT-kunder.

För vårt arbete använder vi oss av olika samarbetspartners, bland annat Surveymonkey och Radar. För utskicken via Surveymonkey är det vår kvalitetsansvarige Kenny Fransson som står som avsändare.

Genom undersökningarna hoppas vi på att dels se hur nöjda våra kunder är, dels få tips på vad vi kan göra för att bli ännu bättre.

OBS! I vissa undersökningar kan vi lotta ut priser, t ex choklad, men vi begär ALDRIG att man ska lämna kort- eller kontouppgifter. Om man får den typen av frågor är det inte vi som står bakom dessa undersökningar, det är så kallad phishing, dvs lurendrejeri.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Teleservice Skåne AB
Västergatan 14
275 30 Sjöbo

Telefon: 0416-58 50 00
E-post: [email protected]

Teleservice Skåne AB
Västergatan 14
275 30 Sjöbo