fbpx

Är du nöjd med oss?

feb 21, 2019

Kundnöjdhetsmätningar pågår

Varje år gör Teleservice mätningar för att se hur nöjda våra kunder är med vårt arbete. Några undersökningar skickas automatiskt ut under året och andra skickar vi ut genom enstaka större kampanjer.

För första gången gör vi i år en bred undersökning med flera tusen mottagare. Den är riktad till alla de kunder som har våra bredbandstjänster.

Samtidigt gör vi också undersökningar för våra IT-kunder.

För vårt arbete använder vi oss av olika samarbetspartners, bland annat Surveymonkey och Radar. För utskicken via Surveymonkey är det vår kvalitetsansvarige Kenny Fransson som står som avsändare.

Genom undersökningarna hoppas vi på att dels se hur nöjda våra kunder är, dels få tips på vad vi kan göra för att bli ännu bättre.

OBS! I vissa undersökningar kan vi lotta ut priser, t ex choklad, men vi begär ALDRIG att man ska lämna kort- eller kontouppgifter. Om man får den typen av frågor är det inte vi som står bakom dessa undersökningar, det är så kallad phishing, dvs lurendrejeri.

Senaste nytt

Jag älskar att överträffa kundens förväntningar!

Jag älskar att överträffa kundens förväntningar!

Filip Svensson jobbar som servicetekniker på Teleservice. Hans huvuduppgift är att åka ut till våra bredbandskunder som gjort en felanmälan, men för Filip handlar hans jobb om mycket mer. Han brinner för att ta hand om våra kunder och att se till så de känner sig...

Insamling för Ukraina

Insamling för Ukraina

Det som händer i Ukraina är helt ofattbart och drabbar civilbefolkningen mycket hårt. Teleservice har startat intern insamling för UkrainaUnder mars månad har vi på Teleservice en intern insamling hos UNHCR för att stödja det humanitära arbetet i det krigsdrabbade...