fbpx

Är du nöjd med ditt mobilabonnemang?

nov 6, 2020

Vi har precis tagit fram skräddarsydda abonnemang för olika grupper – företagare, pensionärer, privatpersoner och familj. Våra butikssäljare i Ystad och Sjöbo står nu redo för att guida dig i abonnemangsdjungeln och se om där finns något de kan göra för att just du ska bli ännu nöjdare med priset på ditt abonnemang. För dig som inte har eller vill ha ett abonnemang så säljer vi även kontantkort, eller fyller på ditt befintliga.

Och du, kanske är det också dags för en ny mobiltelefon?
Vi kan stolt berätta att vi numera också har operatören 3 att välja på bland våra leverantörer. De kommer kontinuerligt med riktigt bra erbjudande, bland annat på iPhone 12 mini, som går att förbeställa i butiken från och med den 6 november. Självklart kan du även välja bland en himla massa andra mobiler och operatörer bland vårt sortiment. Vi hjälper dig också gärna att starta upp din nya telefon och säkerställer att du kan börja använda den direkt på plats, om du vill.

Välkommen in till oss, vi lovar att ta väl hand om dig – och givetvis håller vi ett säkert avstånd till varandra i våra luftiga och fräscha butiker!

Vill du komma i kontakt med våra butiker?
Här hittar du kontaktuppgifter till våra butiker i Ystad och Sjöbo.

Senaste nytt

Jag älskar att överträffa kundens förväntningar!

Jag älskar att överträffa kundens förväntningar!

Filip Svensson jobbar som servicetekniker på Teleservice. Hans huvuduppgift är att åka ut till våra bredbandskunder som gjort en felanmälan, men för Filip handlar hans jobb om mycket mer. Han brinner för att ta hand om våra kunder och att se till så de känner sig...

Insamling för Ukraina

Insamling för Ukraina

Det som händer i Ukraina är helt ofattbart och drabbar civilbefolkningen mycket hårt. Teleservice har startat intern insamling för UkrainaUnder mars månad har vi på Teleservice en intern insamling hos UNHCR för att stödja det humanitära arbetet i det krigsdrabbade...