fbpx

Hurra! Idag fyller vi 46 år!

jul 14, 2019

Gruppbild från årets medarbetarmöte på Ystads Saltsjöbad.

Claes Anderssons största intresse var att reparera TV-apparater hemma i garderoben. Den 14 juli 1973 bestämde han sig för att starta en liten butik i Sjöbo där han sålde och reparerade TV-apparater. Det lilla företaget utvecklades sen i en rasande fart och har idag, 46 år senare, över 13.000 kunder, 150 anställda och är verksamma i fem kommuner.

Ständig tillväxt – hela tiden i ökande takt
År 2017 blev Teleservice utsedda till ett av Sveriges Superföretag av Veckans Affärer, vi har fått pris för Årets företagare inte mindre än två gånger och vi har haft högsta kreditvärdighet i över tio år i rad. Antalet anställda har sedan 2010 fördubblats!

Familjeföretag 
Teleservie har sedan dag ett varit ett familjeföretag och så är det även idag. Claes var VD fram till hösten 2017 då han valde att trappa ner.

– Jag kommer att engagera mig i många år till i Teleservice. Men sen 2017 är det på en annan nivå. Jag lämnade då över det operativa till min son Patrik Andersson som tog över som VD och till min dotter Petra Lestander som sitter som VVD, berättar Claes Andersson.

Hur gick allt det här till, hur blev det så stort?
– Jag tror det beror mycket på att vi alltid legat i framkant och hela tiden jobbat efter det våra kunder efterfrågat, säger Patrik Andersson, VD på Teleservice.

Vad händer nu framåt då? Hur ser framtidsplanerna ut?
– Vi kommer fortsätta att vara ett familjeföretag med stark tillväxt inom IT och teknik och med fortsatt expansion. Självklart kommer vi också ha fortsatt fokus på att värna om vår personal. Teleservice har förändrats otroligt mycket under dessa 46 åren och så kommer det definitivt att fortsätta framåt. Vi kan inte stå still, företagets överlevnad bygger på att vi vill, vågar och kan förändras, avslutar Patrik.


Claes, Patrik och Petra.

Senaste nytt

Jag älskar att överträffa kundens förväntningar!

Jag älskar att överträffa kundens förväntningar!

Filip Svensson jobbar som servicetekniker på Teleservice. Hans huvuduppgift är att åka ut till våra bredbandskunder som gjort en felanmälan, men för Filip handlar hans jobb om mycket mer. Han brinner för att ta hand om våra kunder och att se till så de känner sig...

Insamling för Ukraina

Insamling för Ukraina

Det som händer i Ukraina är helt ofattbart och drabbar civilbefolkningen mycket hårt. Teleservice har startat intern insamling för UkrainaUnder mars månad har vi på Teleservice en intern insamling hos UNHCR för att stödja det humanitära arbetet i det krigsdrabbade...